L'Institut Valencià de Cultura presenta la jornada 'Curt creixent' al MuVIM

Guardar

Façana del MuVIM
Façana del MuVIM

L'Institut Valencià de Cultura, a través de la Subdirecció de l'IVAC, la Diputació de València, a través del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM), i la distribuïdora de curts Some Like It Short han organitzat la segona jornada 'Curt creixent, trobades del cinema breu', que s'ha celebrat al MuVIM aquest dimarts, 13 de desembre.

La segona edició d'aquesta jornada, que du com a subtítol 'Espais per a l'educació', està dedicada a parlar de les possibilitats educatives dels curts a les aules i a d'altres espais formatius. Per això s'ha convocat professionals del cinema i de la docència a la jornada de debat de matí, que se celebra a la sala d'actes del MuVIM. En les dues sessions de vesprada, obertes al públic, està previst que els educadors parlen de les seues experiències didàctiques amb el curtmetratge, i els responsables dels festivals valencians de cinema presenten alguns dels seus curts programats de caràcter didàctic. En aquesta edició de 'Curt creixent' col·laboren els festival CortoComenius, MICE, Humans Fest, Festival Totó i Trobada Audiovisual de Joves de Cinema Jove, a més del CEFIRE de Torrent.

'Curt creixent' és una trobada sobre el curtmetratge i la seua difusió al territori valencià. Un dels seus objectius és compartir experiències sobre com programar, promoure i gaudir dels curts, pensant especialment en els diferents públics i espectadors. La trobada també pretén fomentar les relacions entre els professionals dels sectors audiovisuals, culturals i educatius valencians; donar a conéixer a tots els públics les ofertes i possibilitats de les obres audiovisuals de curta durada i reflectir el creixent potencial creatiu, industrial, social i cultural que té el curtmetratge al nostre territori.

Arxivat a:

Destacats