L'Institut Valencià de Cultura obri el termini per a la presentació de propostes per a la programació de Sagunt a Escena

El festival se celebrarà a Sagunt entre agost i principi de setembre amb una nova direcció artística de la mà d'Inma Expósito

Guardar

Teatre Romà de Sagunt
Teatre Romà de Sagunt

L'Institut Valencià de Cultura obri el termini per a la presentació de propostes per a la programació d'espectacles en el festival Sagunt a Escena, que se celebrarà previsiblement entre el mes d'agost i principi de setembre.

Sagunt a Escena enguany estrena una nova direcció artística en la persona d'Inma Expósito, guanyadora del concurs convocat amb aquest fi per l'IVC.

La iniciativa que hui presentem està oberta a qualsevol companyia professional valenciana, estatal o internacional que tinga un espectacle susceptible de programar-se en el festival, tot tenint en compte tant les característiques específiques de l'espectacle com les dates de celebració del festival, i poden ser ofertes tant per a l'escenari del Teatre Romà com per als altres diversos espais tant de sala com de carrer.

La fórmula per a presentar els espectacles per part de les companyies interessades serà mitjançant un qüestionari.

El termini per a la presentació de les ofertes romandrà obert fins al 15 d'abril. A partir d'aquestes ofertes es confeccionarà la programació del festival.

Destacats