L'Institut Valencià de Cultura obri el Teatre Principal al rock de Senior i El Cor Brutal

Guardar

senior_i_el_cor_brutal
senior_i_el_cor_brutal

L'Institut Valencià de Cultura ha presentat el concert que Senior i El Cor Brutal oferirà el 23 de març al Teatre Principal de València, amb les entrades pràcticament exhaurides.

La banda estarà acompanyada per La Síndrome Lomax, amb algunes de les veus que van participar en la gravació del disc 'Valenciana Vol. 1', i el concert estarà precedit d'un espectacle escènic a càrrec de la companyia valenciana La Teta Calva, que representarà un fragment del monòleg "Llopis", escrit i interpretat per Xavo Jiménez.

En una nit tan assenyalada, Senior i El Cor Brutal comptaran amb la presència de convidats molt especials, algunes de les veus de La Síndrome Lomax, el grup informal de cantants que va col·laborar en la gravació de l'últim treball del grup, 'Valenciana Vol. 1', un disc de versions de cançons popularitzades per Johnny Cash, Tom Waits, Cracker, Devendra Banhart i Courtney Barnett, entre d'altres.

Així, ja han confirmat la seua presència David Carabén, vocalista de Mishima; Judit Casado, veu de Ventura i Euro-Trash Girl; Carles Chiner, creador de la banda valenciana Gener; Artur Estrada, de Nueva Vulcano; Jordi Lanuza, líder d'Inspira; Joan Pons, responsable d'El Petit de Cal Eril; Carles Sanjosé, de Sanjosex, i els cantautors Pau Vallvé, Clara Andrés i Mireia Vilar. També cal destacar que Gilberto Aubán "Gilbertástico" s'unirà a la formació instrumental del quartet acompanyant les veus, els teclats i les percussions.

Destacats