L'Institut Valencià d'Art Modern presenta l'exposició "Tallers didàctics de l'IVAM 2015-2016"

Guardar

Foto_taller_Torres_Garcia_2
Foto_taller_Torres_Garcia_2

Més de 450 peces realitzades per escolars durant el curs 2015-2016 a l'IVAM s'exhibiran en una exposició a partir de demà 28 de juny a les 18.00 hores. Són el resultat dels diferents tallers didàctics oferits gratuïtament pel museu en què han participat alumnes de 193 centres de tota la Comunitat Valenciana.

La mostra romandrà oberta al públic del 28 de juny al 10 de juliol al Taller de Didàctica, situat al primer pis de l'IVAM, durant l'horari d'obertura del museu. Els assistents podran veure part dels treballs realitzats en els tres cursos programats entre desembre de 2015 i juny de 2016: Mòbil d'Alexander Calder, Fanzín Avantguardista i Peces de Joaquín Torres-García.

A més, el dia de la inauguració, algunes de les peces realitzades en els tallers dedicats a l'obra de Joaquín Torres-García estaran exposades des del vestíbul fins a la segona planta, formant un camí que convide a visitar la mostra.

En total, més de 9.300 participants d'escoles infantils, Educació Infantil i Primària, instituts d'Educació Secundària, associacions i universitats populars han assistit als tallers. 3.688 estudiants de 72 centres han realitzat el Mòbil d'Alexander Calder, 2.851 de 67 centres el Fanzín Avantguardista i 2.820 de 54 centres les Peces de Joaquín Torres-García.

Els participants han tingut l'oportunitat de conèixer l'obra de dos artistes del període de les avantguardes tan destacats com Alexander Calder i Joaquín Torres-García. En els tallers s'han construït mòbils inspirats en els creats per Calder, joguets de fusta com els de Torres-García, i han donat mostra de tota la seua creativitat, realitzant el seu propi Fanzín Avantguardista.

Arxivat a:

Destacats