L'Hemisfèric descobreix com és el cel nocturn a l'estiu

Guardar

NITS_HEMISFERIC_NOCTURNAS_15-8-2016
NITS_HEMISFERIC_NOCTURNAS_15-8-2016

Identificar a Vega, Altair i Deneb, els estels més brillants de les seues respectives constel·lacions: La Lira, L'Àguila i El Cigne, i que formen l'anomenat 'Triangle de l'estiu', contemplar la cara oculta de la Lluna i els seus enormes cràters i fins i tot explorar nebuloses. Totes aquestes meravelles i moltes més curiositats es poden conéixer i observar en 'Les nits de l'Hemisfèric. Les nocturnes', un planetari en directe que descobreix als espectadors com és un típic cel en una nit d'estiu.

Guiats per un planetarista, el públic contempla la cúpula de la sala de projeccions coberta per milers d'estels i identifica a les principals constel·lacions, explora planetes com Júpiter o algunes llunes com Ío o Tità. També la música, composta per Fabien Aubry, té un paper rellevant i crea l'atmosfera perfecta per a gaudir del firmament. Els assistents trauen el cap al cosmos sense eixir de l'Hemisfèric, coneixen llegendes mitològiques i també els increïbles anells de Saturn.

Aquesta activitat es realitza els dimarts i dijous a les 22.00 hores a l'agost. A més, els dimarts fins al 30 d'agost, en acabar el planetari, es gaudeix d'un còctel en l'espai de l'anell perimetral 'Carl Sagan' de l'Hemisfèric. El preu per sessió els dimarts fins al 30 d'agost (inclou còctel) és de 18 euros, tarifa única. El preu per sessió els dijous és de 8,80 euros adult i 6,85 euros xiquet. Les sessions estan recomanades per a majors de 8 anys.

Destacats