L'Hemisfèric acull a partir de hui la projecció 'Caminando entre dinosaurios: planeta prehistórico 3D'

Guardar

El_Hemisferic_acoge_a_partir_de_manana
El_Hemisferic_acoge_a_partir_de_manana

L'Hemisfèric de la Ciutat dels Arts i els Ciències oferix a partir de hui divendres, 1 de juliol, una nova projecció dins de la seua programació. Es tracta de "Caminando entre dinosaurios: planeta prehistírico 3D" que trasllada a l'espectador a l'Alaska de finals del Cretaci, fa 68 milions d'anys, a través de la història de dos jóvens Pachyrhinosaurus, grans dinosaures herbívors.

El públic seguirà els recorreguts que un dinosaure jove des del seu naixement, els seus amics i familiars realitzen junt amb tota la seua bandada una llarga migració anual per a trobar menjar. En un emocionant viatge lluitaran per sobreviure a través de les estacions i es trobaran amb diversos perills com els depredadors, la climatologia extrema o els desastres naturals.

La pel·lícula és una experiència d'immersió en 3D, en la que els personatges animats s'han recreat sobre fons reals. Els cossos i els moviments dels animals s'han confeccionat a partir de l'evidència fòssil i el seu comportament es deriva de la paleontologia i de com actuen els animals actuals. Inclús el seu llenguatge corporal ha sigut inspirat pel que sabem de la conducta animal real i aporta a estes criatures un gran realisme.

Este nou contingut de l'Hemisfèric complementa la futura exposició del Museu dels Ciències "Els nostres dinosaures", una mostra que permetrà descobrir criatures impressionants com el Morelladon beltrani i que, per primera vegada, reunirà en un mateix espai les principals troballes trobats en la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats