L'Escalante presenta 'Trànsit': una aventura urbana amb dansa, semàfors i molt bon humor

El centre d'arts escèniques de la Diputació de València s'instal·la al Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts amb la versió de sala d'aquesta producció de Cocinando Danza

Guardar

Obra ‘Trànsit’
Obra ‘Trànsit’

Marga és una xiqueta que somia ser una guàrdia de trànsit exemplar, conéixer totes les regles de l'educació viària i ser una ciutadana que respecte el medi ambient i els carrers del lloc on viu. Però aquesta lliçó no li serà impartida mentre està asseguda al pupitre d'una aula, sinó que aprendrà ballant i acompanyada dels seus amics, fonamentals perquè ella aconseguisca complir la seua missió.

Com poden els passos de zebra, els semàfors i els senyals dels carrers convertir-se en l'escenari d'una dansa acolorida? eixa és la qüestió que començaran a respondre's les més menudes i menuts de la casa quan s'acosten a Trànsit, una producció de Cocinando Danza que es presenta a l'Escalante amb la seua versió de sala. "Les xiquetes i xiquets gaudiran i ballaran mentre aprenen educació viària", ha explicat la diputada de Teatres, Glòria Tello.

El centre d'arts escèniques de la Diputació de València obri amb aquest muntatge la porta del Teatre Martín i Soler, al Palau de les Arts, per primera vegada aquesta temporada diumenge, 12 de desembre, a les 18:00, després de completar les funcions per a escolars.

Sobre l'escenari apareixeran els carrers de la ciutat on la nostra aventurera urbana descobrirà tot el que les xiquetes i xiquets han de saber per tal de circular amb seguretat per la via pública. L'espectacle també els mostrarà valors universals cívics, com la sostenibilitat i el respecte al medi ambient a l'hora de convertir-nos en vianants, i ho farà amb bon humor i molt de ritme. La música i les coreografies de Cocinando Danza aconsegueixen eixe equilibri perfecte entre pedagogia i entreteniment.

Arxivat a:

Destacats