L'Escalante presenta la imatge de la nova temporada

El Teatre Escalante presenta la imatge de la temporada 21-22 realitzada per Víctor Visa, il·lustrador seleccionat a través d'un procés obert i participatiu

Guardar

nueva imagen escalante
nueva imagen escalante
El Teatre Escalante de la Diputació de València ha presentat la nova imatge de la temporada 21-22 realitzada pel dissenyador Víctor Visa amb l'ajuda de la dissenyadora Cristina Pérez, encarregada de la maquetació de cartells i programes.La proposta de Víctor Visa "ens col·loca al públic de l'Escalante en primer lloc travessant diferents portes que donen accés al món màgic que és el teatre", explica l'il·lustrador. La imatge servirà per a presentar una temporada que inclou més de vint espectacles adreçats a diferents públics i edats, tenint també una oferta destinada al públic familiar els caps de setmana.La diputada de Teatres, Glòria Tello, ha fet valdre la selecció, amb la col·laboració de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i de l'Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV), de Víctor Visa a través de la crida a projecte, per "contribuir i obrir al màxim la participació, a promoure les oportunitats per als professionals del sector i a arribar a la major excel·lència en disseny", a més de "la qualitat de la proposta que de segur serà un bon aparador per a la magnífica temporada de l'Escalante".La nova temporada "convida al públic a seguir atents al projecte Escalante, un projecte que vol posar en relleu el seu lligam amb el territori i amb els diversos espais escènics on trasllada la seua activitat, apel·lant als vincles que s'han gestat amb diverses generacions", ha explicat la directora del Teatre, Marylène Albentosa.

Víctor Visa

Víctor Visa va acabar la carrera de Belles Arts en 2014, moment en el qual crea el seu propi estudi situat en l'Horta de València. En 2018 va realitzar el Màster en Producció Artística. Ha treballat per a diferents publicacions, editorials i encàrrecs particulars i ha participat en diverses exposicions entre les quals destaca Cien x Cien en la galeria The Makers de Madrid, A.4.1. Together en la galeria La Merceria o Lugares Comunes, la seua primera exposició individual en Lanevera Gallery.

Teatre Escalante

L'Escalante-Centre d'Arts Escèniques és el projecte escènic per a la infància i la joventut de la Diputació de València, referent principal per a les famílies i els centres escolars valencians que hi participen assíduament del programa anual d'activitats. També ha sigut un element fonamental en el creixement i la consolidació dels professionals valencians de les arts escèniques. La seua programació inclou espectacles de companyies professionals i produccions pròpies que s'exhibeixen en diferents espais de la ciutat: Teatre Principal, MuVIM, La Mutant, Musical, Palau de les Arts.
Destacats