L'Escalante obri una convocatòria per a realitzar la imatge de la temporada 22-23

Guardar

Programació de l'Escalante
Programació de l'Escalante

L'Escalante Centre d'Arts Escèniques busca identitat gràfica per a la temporada 2022-2023. Com ha ocorregut durant els últims anys, el teatre de la Diputació de València obri una convocatòria per a triar l'autora o autor de la seua nova imatge, la qual succeirà la realitzada en el seu dia per l'il·lustrador Víctor Visa.

"Com a referent cultural de la ciutat de València, forma part de la vocació de l'Escalante de buscar aliances creatives i impulsar el talent, en aquest cas des del sector del disseny, la il·lustració i la publicitat; i fer-ho de manera oberta, donant l'oportunitat a totes i tots els professionals, que a la nostra terra són molts i molt bons", apunta la diputada de Teatres, Glòria Tello.

Les i els professionals d'aquests tres sectors podran participar en aquesta nova crida al projecte per al desenvolupament de la imatge gràfica de la pròxima temporada, atenent l'encàrrec que inclou l'adaptació de la imatge a diversos materials en format imprés i digital, com descriuen les bases de la convocatòria, disponibles des de hui a la web del centre: www.escalantecentreteatral.dival.es.

La convocatòria està dirigida tant a professionals com a empreses, i els o les seleccionades s'encarregaran de dissenyar els elements gràfics del centre, des dels programes de mà fins als que puguen penjar-se a les xarxes socials. El pressupost assignat per al treball és de 13.000 euros.

Els candidats han d'enviar un portafolis amb els seus treballs i un currículum professional a la següent adreça: [email protected]. El període de presentació de mèrits finalitza el pròxim 12 de maig a les 23:59 hores.

Després, un comité valorarà les candidatures. El jurat estarà presidit per la mateixa diputada de Teatres, Glòria Tello, i també comptarà amb la coordinadora artística de l'Escalante Arts Escèniques, Marylène Albentosa. A més, entre d'altres, hi haurà vocals representant l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, l'Associació de Professionals de la Il·lustració de la Comunitat Valenciana i l'Associació d'Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana.

Cap membre del comité podrà tindre relació directa o estar involucrat en les candidatures.

Destacats