L'elecció a les Corts d'Honor de les Falles 2022, aquest dissabte en directe per À Punt

La retransmissió des de la Fonteta es podrà seguir per la televisió i el web per streaming i es repetirà el diumenge al matí

Guardar

Elecció de les Corts d'Honor, any 2019
Elecció de les Corts d'Honor, any 2019

Ja ho deia la cançó de la valenciana Jazzwoman fa unes setmanes: "Les Falles a À Punt". El compte arrere per a les de març de 2022 comença aquest cap de setmana en la televisió pública amb l'elecció de les Corts d'Honor de les Falles 2022.

La retransmissió des del pavelló de la Fonteta de Sant Lluís començarà a les 20:00 hores al web per streaming i a les 22:45 hores per la televisió de manera simultània fins a les 23:55. En el descans de l'acte s'emetrà l'informatiu NTC Nit i el programa Tresors amb història, que presenta Carolina Ferre.

La retransmissió la presentaran els periodistes Ferrán Cano i Montse Català amb la intervenció d'un equip de reporters del programa Bona vesprada per a mostrar tot el que passe des de la Fonteta.

Diumenge de matí, en acabar la missa, l'elecció de les Corts d'Honor de les Falles 2002 es tornarà a repetir en diferit a partir de les 10:45 hores.

Destacats