L'Ajuntament contractarà a una persona coordinadora artística per a La Mutant

Guardar

La Junta de Govern Local ha aprovat hui el procés de concurs obert per a la contractació d'una persona que coordine les labors de responsable de programació de l'espai cultural La Mutant, així com les activitats orientades a la ciutadania. L'Auditori La Mutant és un espai cultural obert de gestió i titularitat municipal, que proporciona a artistes, col·lectius, entitats i ciutadania en general un marc adequat per a la realització d'activitats culturals.

Després de l'aprovació del procés per la Junta de Govern, s'inicia l'expedient administratiu per tal de seleccionar la persona coordinadora que tindrà com a principal funció adaptar l'estructura de l'espai als nous objectius dissenyats per a l'auditori.

Les funcions d'aquest lloc impliquen dirigir i impulsar els servicis i activitats de l'auditori, garantir l'atenció a professionals, col·lectius i organitzacions del sector de les arts escèniques en general, en visites, presentacions de projectes, sol·licituds de col·laboració i altres propostes; així com coordinar les activitats complementàries dirigides a la ciutadania.

La regidora d'Acció Cultural, María Oliver, ha explicat que la convocatòria busca «un perfil que no siga només una persona programadora escènica que puga portar aquest espai a un alt nivell de programació, referent a escala de ciutat, estat i internacional, sinó que arrele l'espai al barri, des del convenciment que La Mutant ha de tindre una relació molt forta amb el Grau».

Aquesta contractació forma part de la reestructuració del Servici d'Acció Cultural, que es pretén que tinga una Secció de Teatres, de manera que cada teatre municipal de gestió directa tinga la seua pròpia coordinació i, en un futur, estiga supervisat per una prefectura de Secció. Oliver ha assegurat que els teatres municipals «han de ser molt més que un teatre, i han de tindre activitats que dinamitzen la vida cultural del seu entorn i que oferisquen a la ciutadania possibilitats culturals amb les quals se senten identificades. Els teatres han de ser espais amb vida més enllà de les representacions».

Arxivat a:

Destacats