L'actor Pablo Rivero protagonitzarà la pel·lícula Paella Today!

El rodatge comença a València el 3 d’octubre en localitzacions emblemàtiques de la ciutat com la Malvarrosa o els voltants de la Llotja o el Mercat Central

Guardar

Pablo RIvero by Guille Sola
Pablo RIvero by Guille Sola

El conegut actor de televisió, cinema i teatre, Pablo Rivero, protagonitzarà la pel·lícula de producció valenciana Paella Today! La cinta que comença el seu rodatge el pròxim 3 d'octubre per diferents escenaris de la ciutat de València com la platja de la Malvarrosa o els voltants de la Llotja o el Mercat Central, narra la història d'un peculiar, alegre, culinari i tòrrid triangle amorós amb la paella de rerefons.

Pablo Rivero donarà vida al protagonista d'aquest singular triangle compost per l'actriu valenciana Olga Alamán, popular pel seu paper de Pili en la sèrie "L'Alqueria Blanca" i Pau Gregori. Completa el repartiment Alberto Jo Lee, habitual de sèries com Aída, El vaixell o produccions com La Fugida i el valencià, Emilio Mencheta.

Rivero, conegut per interpretar a Toni en la sèrie de TVE "Cuéntame cómo pasó", a més ha participat en produccions cinematogràfiques com "La noche del hermano", "El ciclo Dreyer", "No me pidas que te bese porque te besaré", o "De tu ventana a la mía". En teatre ha format part del Fausto i "Siempre me resistí a que terminara"

La comèdia, el primer llargmetratge del realitzador valencià César Sabater i la productora Naumaquia, compta amb la producció executiva de Sergio Castellote i Luis Piquer. La cinta compta amb el suport de Culturarts-IVAC, (Institut Valencià de l'Audiovisual i la Cinematografia) i d'importants marques valencianes com a Arròs Dacsa o Garcima, entre d'altres que s'estan sumant al projecte, i la col·laboració de l'agència Publips-Serviceplan.

Descobrir al món els valors valencians

Paella Today! suposa una oportunitat única per a ensenyar al món com és València, el seu patrimoni i el seu caràcter. Una gastrocomèdia mediterrània, amb un humor molt blanc, que pretén transcendir a escala nacional reforçant valors valencians com la seua cultura de l'esforç, el seu caràcter emprenedor, càlid, obert i generós alhora que ajudar a allunyar-se de certs estigmes del passat.

La pel·lícula, de producció majoritàriament valenciana, convertirà a València en un plató en viu, ja que la ciutat serà un personatge més de la trama. A més de l'elenc protagonista, l'espectador podrà gaudir de divertits cameos de famosos de dimensió nacional com Marta Berenguer (Cámera cafè) i Chimo Bayo, entre d' altres.

Arxivat a:

Destacats