Kailo, màgia i aventures des del principi a la fi

La Rambleta posa a l'abast de tots, un espectacle on teatre, dansa i audiovisual fan que visques una experiència única

Guardar

Otto y kielo
Otto y kielo

La por és un sentiment que tots i cadascun hem sentit en algun moment. De xiquets, d'adolescents, de majors... moltes són les formes d'afrontar-ho però el que és segur és que acompanyat se supera millor. Otto es converteix en Kailo, obra que s'estrena en La Rambleta este pròxim 24 de febrer, en el nostre fill, en el nostre jo infantil i interior que recolze per a superar les seues pors i viure les seues aventures en Kailo.

Tot comença en la caixa de cartó en la qual Otto s'amaga quan té por. En ella pot imaginar tot el que vulga i viure aventures al costat del seu amic Kailo qui ajudarà al protagonista a superar les seues pors gràcies al viatge que faran per la imaginació i la creativitat. L'obra infantil, coproduïda per Rambleta i Yapadú Produccions, portarà als espectadors a submergir-se en les profunditats de l'oceà o fins i tot volar fins a la lluna de la mà d'Otto i Kailo. Un viatge en el qual es gaudirà de diferents aventures en un espai envolupant de teatre, dansa i audiovisual.

Kielo, que es representarà el 24 a les 17.30 hores i el 25 a les 12.00 hores, pretén combinar diferents llenguatges artístics cercant nous formats escènics que convertisquen a l'espectador en un còmplice d'Otto i Kielo, en un amic més que també supere les seues pors i limitacions. Este nou concepte de dramatúrgia naix de Nando Pascual, la direcció escènica i coreografia de Yoshua Cienfuegos, i la composició musical de J.M. MolesPantxo Barrera. Seran els intèrprets Nando Pascual i Maynor Cháves els que porten al públic a través de les diferents aventures. Una magnífica forma de passar el cap de setmana en família on els grans podran tornar a ser xicotets i els xicotets creixeran i aprendran a superar pors i dificultats.

 

Destacats