Ja hi ha data per a la nova temporada de l'Alqueria Blanca

Ho han anunciat en el programa Bona Vesprada d'A Punt

Guardar

Alqueria_Blanca.Rodatge1
Alqueria_Blanca.Rodatge1

Una de les preguntes més recurrent en els últims mesos pel que fa a la ficció valenciana és: quan començarà l'Alqueria Blanca? Aquesta pregunta ja ha sigut contestada. Aquesta vesprada, en el programa Bona Vesprada d'À Punt dirigit per Máximo Huerta, s'ha revelat que la nova temporada començarà el 21 de març.

L'Alqueria Blanca es va convertir en tot un fenomen d'audiència en l'extinta Canal 9. La sèrie va congregar a diverses generacions davant del televisor per a seguir una sèrie rodada en valencià. Després del seu èxit, el tancament de la radiotelevisió autonòmica va deixar a milers d'espectadors sense poder veure el seu desenllaç.

En aquest sentit, i des del passat 11 de gener, À Punt Mèdia està tornant a emetre les últimes temporades de L'Alqueria Blanca. D'aquesta manera els espectadors tenen l'oportunitat de recordar com va quedar la trama de la sèrie de dilluns a divendres a partir de les 11.30 hores.

A finals d'octubre de 2020 el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) va aprovar la producció d'una nova temporada, la número 12, que constarà de 18 capítols on es reprendrà la història que es va emetre en la televisió valenciana des de 2007 fins al 2013. L'Alqueria Blanca tornarà amb els personatges originals de la sèrie i amb els actors i actrius tan recordats pel públic valencià.

Arxivat a:

Destacats