IVACE Internacional dona suport la celebració de l'encontre IETM

Guardar

Jocelyn Kinghorn
Jocelyn Kinghorn

València serà seu des de hui i fins al diumenge, 6 de novembre, de l'IETM, una de les trobades de les arts escèniques més importants d'Europa, que reunirà a València a centenars de professionals d'Europa, i d'altres parts del món.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha assenyalat que la Conselleria d'Economia Sostenible, a través d'IVACE Internacional, ha volgut donar suport a la celebració d'aquest esdeveniment "que pot tenir una gran rellevància per al nostre sector cultural i per a les nostres arts escèniques".

IVACE Internacional s'ha convertit així en un dels organismes coorganitzadors, juntament amb Teatre de l'Inestable i la Xarxa de Teatres Alternatius, en el qual col·laboren així mateix l'Institut Valencià de Cultura i altres entitats.

Concretament, IVACE Internacional ha sigut l'encarregat d'organitzar un taller d'internacionalització de la mà de l'expert Toni González en un dels seminaris IETM celebrat el passat mes d'octubre i dirigit específicament a les empreses culturals perquè coneguen quines accions poden contribuir a la internacionalització de l'oferta cultural, amb les característiques i peculiaritats específiques d'aquesta indústria.

A més, IVACE Internacional s'ha encarregat de la invitació de 4 ponents estrangers per a la sessió plenària, procedents de França, Letònia, Regne Unit i Polònia. També col·laborarà amb la impressió de material gràfic i el servei de traducció simultània de la sessió inaugural.

Parra ha explicat que aquestes accions formen part del suport que "des de la Conselleria d'Economia Sostenible volem oferir al sector cultural de la Comunitat Valenciana, tal com va quedar palesa en la signatura de l'acord entre aquesta conselleria i la Conselleria de Cultura".

"La internacionalització és una vertadera oportunitat per a donar a conéixer la qualitat de les nostres creacions i per a proporcionar a les empreses i companyies d'aquest sector noves oportunitats de negoci a través de la generació de contactes amb importants programadors internacionals. Seguim treballant en aquest sentit i per açò hem mantingut una sèrie de reunions amb la Secretaria Autonòmica de Cultura i amb representants dels diferents sectors culturals per a identificar les necessitats més concretes i traure el màxim rendiment a uns recursos limitats", ha explicat.

Destacats