InnDEA València patrocina el I Festival Escolar Universitari de les arts audiovisuals EMOVE

Guardar

Clapperboard,_O2_film,_September_2008
Clapperboard,_O2_film,_September_2008

InnDEA València patrocina el I Festival Escolar Universitari de les Arts Audiovisuals EMOVE. Quatre col·legis i instituts valencians han estat guardonats per les seues produccions elaborades per l’alumnat.

En esta primera edició han participat 277 centres de formació de tot Espanya. L’EMOVE Festival té com a objectius principals l’educació en valors a través de la producció d’obres audiovisuals entre l’alumnat de les escoles i universitats, per tal d’afavorir així la seua afició per les arts audiovisuals i que estes els servisquen com a font d’informació i enriquiment cultural, com també motivar i premiar la seua creativitat despertant l’interés perquè puguen ser futurs professionals de les arts audiovisuals.

Entre els premiats figura l’alumnat de centres escolars de fins a 6 comunitats autònomes. En el cas valencià, han estat 4 els instituts i centres escolars de la nostra comunitat que han resultat guanyadors en diferents modalitats.

En la secció de curtmetratges d’animació, en la categoria de 1er d’ESO (12-14 anys), s’ha emportat premi l’IES Conselleria (València), amb el treball La aventura de los molinos (http://tiwi.io/7dc85b27). En la secció de curtmetratge de ficció, un dels guanyadors ha estat Ras i curt (https://vimeo.com/169220298), en la categoria de Batxiller i Cicles Formatius (16-18 anys), de l’IES Doctor Faustí Barberà d’Alaquàs. En la secció documental, Descobrim Sorolla, del CEIP El Crist de Meliana, realitzat per alumnat de 3er de Primària (8-10 anys) s’ha endut el guardó (https://youtu.be/A7SUtMatcf0). I l’últim dels centres valencians premiats ha estat l’IES Districte Marítim de València, que en la secció de reportatge i en la categoria de Batxiller i Cicles Formatius ha resultat premiat per l’obra Del aula a los escenarios (https://youtu.be/4XDmrwEMLuQ).

Arxivat a:

Destacats