Gustavo Gimeno torna a Les Arts amb la ‘Tercera’ de Mahler i Violeta Urmana com a solista

Guardar

Gustavo Gimen
Gustavo Gimen

Gustavo Gimeno torna al Palau de les Arts per a dirigir la 'Simfonia número 3, en re menor', de Gustav Mahler, amb Violeta Urmana com a solista, aquest dijous 23 de desembre a les 20.00 h a l'Auditori.

L'actual titular de la Toronto Symphony i de la Filharmònica de Luxemburg es retroba amb el Cor de la Generalitat (CGV) i l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), amb una de les pàgines més complexes, ambicioses i extenses de l'univers mahlerià.

Mahler és un dels compositors predilectes del públic de Les Arts i també del cotitzat director valencià, com ja va constatar en 2019 amb una reeixida lectura de la 'Simfonia número 9'.

En aquesta ocasió, acompanyen als cossos estables de les Arts l'Escolania de la Mare de Déu dels Desemparats i la 'mezzosoprano' Violeta Urmana, una de les veus més estimades pels espectadors valencians per papers com Kundry, Medea, Iphigénie, Eboli i Mrs. Quickly, o el seu celebrat recital amb 'Lieder' de Schubert i Strauss.

En aquest sentit, les Arts informa que la intèrpret lituana substitueix la contralt escocesa Karen Cargill, que es va anunciar a principi de temporada i que n'ha cancel·lat la participació per malaltia.

El preu de les localitats per al concert de Gustavo Gimeno a l'Auditori oscil·la entre 30 i 45 euros. La venda prèvia està esgotada, però encara queda disponible el 5 per cent d'entrades, que es podran adquirir el mateix dia del concert a través dels diferents canals.

'Les Arts és Simfònic'

Gustavo Gimeno, aclamat com un dels directors espanyols amb més projecció internacional, forma part de la selecta nòmina de batutes que treballaran amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana al llarg de la temporada 2021-2022.

Després de les reeixides incursions de James Gaffigan i Juanjo Mena, l'Auditori de les Arts rebrà pròximament a Josep Pons (3 de febrer) amb pàgines de Falla i Ravel; James Gaffigan (6 de maig), amb obres de Rodrigo, Ravel i Dvorák, i Mark Elder (10 de juny), que clausurarà el cicle 'Les Arts és Simfònic' amb Stravinsky i Strauss en el faristol.

Arxivat a:

Destacats