Glòria Tello: "En uns dies, comunicarem la ubicació dels actes de la nova temporada del Palau de la Música"

El Palau de la Música, a més d’anunciar la reubicació de la seua programació, també ha acabat les obres de rehabilitació en la seua font, ara pintada de roig

Guardar

Font Palau 4
Font Palau 4

Glòria Tello, presidenta del Palau de la Música, ha anunciat en la presentació del 20é aniversari del Concurs Internacional de Piano de València, conegut com a Premis Iturbi, que "en uns dies, es presentarà la reubicació dels actes que conformen el programa de la temporada 2019-2020 del Palau". Aquesta notícia dóna aire a aquesta important entitat cultural pública, ja que, des de finals de juny, la plantilla del Palau ha intentat buscar altres ubicacions per als concerts d'aquesta temporada.

Segons Tello, gran part de la programació s'ha pogut encaixar en altres auditoris de la ciutat. No obstant això, en paraules de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, "hi haurà alguns concerts de grans orquestres que no s'han pogut encaixar en aquesta temporada, a causa de la seua ocupada agenda, però que es programaran per a la següent".

La Presidenta del Palau de la Música també ha volgut agrair el treball a la plantilla de l'entitat i als múltiples gestors d'altres espais culturals que han ajudat perquè gran part de les actuacions programades es dugueren a terme en altres auditoris.

LA FONT DEL PALAU DE LA MÚSICA TORNA A SER ROJA

Un altre tema que "banya" al Palau de la Música és la restauració de la seua font, la qual ha recuperat el seu color original: el roig. Les obres de rehabilitació que ha fet l'Ajuntament de València han permés que la font torne a lluir el color inicial del projecte de l'arquitecte Ricardo Bofill.

Les tasques s'han desenvolupat en diferents fases des del 2016 amb una inversió total de mig milió d'euros. En aquesta última, a més de donar el color, s'ha fet una neteja a fons i s'han reparat les bombes d'impulsió.

Tot aquest procés de restauració ha suposat un cost de 9.800 euros. El regidor d'Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha explicat que aquesta zona de la Font del Palau de la Música és una de les quals rep més visites, per això l'Ajuntament treballa per a sostenir-la i preservar-la.

Destacats