Gabi Ochoa i Xavi Castillo estrenen les seues produccions en El Escalante

“Vives”, de la companyia El Punt G i “Els viatgers del temps”, de Pot de Plom Teatre faran les delícies del públic

Guardar

els-viatgers-dels-temps
els-viatgers-dels-temps

L’Escalante Centre Teatral, dependent de la Diputació de València, estrenarà en febrer en el Teatre El Musical (TEM) dos espectacles en valencià que aprofundeixen en la nostra història més recent i que viatgen per les ribes del temps: “Vives”, de la companyia El Punto G, i “Els viatgers del temps”, de Pot de Plom Teatre.

Coincidint amb el cinquè aniversari del que es va denominar "Primavera valenciana" s'estrenarà “Vives”, una obra dirigida per Gabi Ochoa que acostarà als estudiants de Secundària i al públic en general als successos reals esdevinguts en l'Institut Luis Vives al febrer de 2012.

Es tracta d'una proposta escènica que pretén fer una reflexió sobre l'educació, sobre la seua evolució (i involució), i sobre el llibre com a ben material i espiritual. Es representarà del 8 al 12 de febrer; amb funcions escolars el 8, 9 i 10 de febrer i oberta al públic el diumenge 12 a les 18:00 hores.

Després de viatjar a la nostra història més pròxima, l’Escalante ens convidarà a conèixer “Els Viatgers del Temps”, creació de Pot de Plom Teatre dirigida per Xavi Castillo, una obra en la qual descobrirem a una intrèpida companyia de còmics ambulants que en realitat són un grup de científics el “carromato” dels quals és un prototip de màquina del temps amb la qual es transporten a diferents èpoques i mons imaginaris per a completar les seues recerques. Humor, art i diversió garantits. Es representarà del 15 de febrer al 23 de març, amb funcions obertes al públic el diumenge 26 de febrer i el 5 de març a les 18:00 hores.

L’Escalante oferirà més informació sobre aquestes produccions en una roda de premsa a principis de febrer en la qual participarà Rosa Pérez Garijo, diputada de Teatres, Memòria Històrica i Inclusió Social, els dramaturgs Gabi Ochoa i Xavi Castillo, i el director de l’Escalante Josep Policarpo.

Destacats