Festival de monòlegs per una bona causa

No et perdes a Luis Larodera, Raúl Massana, Sr. Corrales i Carolina Noriega en una nit única.

Guardar

monologos
monologos

Aquest divendres 18 de novembre se celebra la III marató de Monòlegs Pro Torneig Felipe Fernández Romero, organitzat per l'Associació Amics de Felipe, exentrenador i educador de futbol base mort fa tres anys a causa d'un càncer. Una cita que no et pots perdre i en la qual podràs entrar en un sorteig de grans premis.

El festival de monòlegs tindrà lloc en el Teatre de les Escoles San José (jesuïtes), que està situat en Av. Corts Valencianes  1 a partir de les 22.45 hores i en el qual participaran els monologuistes Luis LaroderaRaúl Massana, Sr. Corrales i Carolina Noriega. Així mateix, s'efectuarà una rifa de samarretes de futbol entre les quals destaquen la dels jugadors d'elit Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann o Iker Casillas.

Les entrades estan a la venda en las seua pàgina web i en el Teatre dels Jesuïtes. Amb un donatiu de 10 euros col·labores al fet que un altre any més es puga celebrar l'III Torneig Felipe Fernández en el qual participen grans escoles de futbol i es disputarà durant el pròxim mes de juny. A més, part de la recaptació anirà destinada a ASPANION, associació de xiquets amb càncer. Sens dubte, una bona ocasió per a passar una estona agradable la nit del divendres.

Destacats