Extra TV: Te'n recordes de Bola de Drac?

Guardar

0-13
0-13

El món de l'animació ha evolucionat molt però sens dubte una sèrie que va marcar tota una època va ser Bola del Drac. Ací en la nostra terra vam poder veure la sèrie a través de Canal 9 amb unes veus mítiques. Les aventures de Goku van donar molt joc i centenars de capítols. Molts la van criticar per les seues escenes d'acció i violència. No obstant això, Goku no ha deixat d'estar de moda.

El seu autor és Akira Toriyama. De fet en l'actualitat, la sèrie ha tornat gràcies al seu autor. Després del fracàs de la fallida Bola de Drac GT, han fet una creu i ratlla i han représ la història. De fet, és tot un fenomen social i la sèrie segueix sumant grans adeptes a les aventures de Goku. En Canal 9, Bola del Drac a més va suposar tota una fita per als molts de joves que van vore les aventures del seu personatge favorit en valencià. Tant és així que després del tancament de Canal 9 i amb la col·laboració dels estudis d'Alboraia Art Studio es va doblar l'última pel·lícula de Bola del Drac i es va estrenar en els cines Kinepolis.

Encara que en l'actualitat el món de l'animació ha evolucionat molt i cada vegada podem trobar més sèries amb una gran qualitat, Bola del Drac segueix sent tot un clàssic del passat, present i qui sap, possiblement del futur. Tornarem a veure Bola del Drac en la nova Canal 9?

Arxivat a:

Destacats