Escalante presenta la imatge de la temporada 23-24 de la mà del dissenyador Marcos Farina

L'il·lustrador i dissenyador, seleccionat per convocatòria, convida a seguir la proposta de l'Escalante des de la infància fins a l'edat adulta

Guardar

Imatge de la Temporada 23 24 d'Escalante
Imatge de la Temporada 23 24 d'Escalante

Escalante inicia el compte arrere per a tornar als escenaris i presenta la imatge de la temporada 23-24, creada pel dissenyador i il·lustrador Marcos Farina. Un disseny en el qual els diferents personatges que el componen conviden al públic a seguir la proposta viva i diversa del teatre de la Diputació de València.

"Amb aquesta imatge volem convidar a xiquets i xiquetes, joves, famílies i a què ens seguisquen en aquesta nova temporada, s'unisquen a la família Escalante i gaudisquen de totes les seues propostes", ha explicat la diputada en funcions de Teatres de la Diputació de València, Glòria Tello.

"Volem continuar sent eixa porta als escenaris des de la infància amb propostes d'una gran riquesa artística", ha assenyalat Marylène Albentosa, directora i coordinadora artística, que ha avançat que 'Peter&Pan', produïda per Escalante i creada per LaMar, alçarà el teló de la temporada amb una gran posada en escena en el Teatre Principal de València.

La proposta de Marcos Farina va ser la millor puntuada pel comité de selecció de la crida a projecte per a la realització de la imatge gràfica, que va finalitzar el mes de març passat amb 45 candidatures.

El dissenyador i autor de diversos llibres il·lustrats ha realitzat una imatge "amb diferents personatges que, guiats per una jove amb una dolçaina, conviden a xiquets i adults a gaudir de la temporada que presenta Escalante", explica Farina.

Inici de la temporada al setembre

Un any més, Escalante començarà la seua temporada al setembre coincidint amb la volta a les aules, i serà l'estrena de 'Peter&Pan' la que reactive la programació del centre d'arts escèniques de la Diputació de València.

Es tracta d'una versió lliure de la novel·la de James Matthew Barrie produïda per Escalante i creada per LaMar Producciones, amb La Teta Calva en la direcció. Completa l'equip artístic Carles Chiner, Yapadú Produccions, Xavo Giménez, Ana Garay, Mingo Albir, Jokin Oregi i Juli Cantó, Neus Alborch, Leo de Bari, Merce Tienda, María Guerra, Guille Zavala i Xavo Giménez com a intèrprets.

38a temporada d'Escalante

Escalante, l'espai de producció i exhibició d'arts escèniques de la Diputació de València, és el centre de referència de teatre públic infantil i juvenil per a les valencianes i els valencians. Un projecte que iniciarà al setembre la seua 38a temporada mantenint la seua aposta pel teatre infantil i juvenil de qualitat i acostant a bebés, xiquets i xiquetes, famílies i centres educatius una programació de qualitat, amb una aposta ferma per l'educació i les arts escèniques professionals.

Així, ja ha avançat part de la seua programació als centres educatius perquè puguen realitzar les reserves escolars i l'alumnat gaudisca de les propostes de teatre, teatre d'objectes i titelles, musical, dansa, clown i circ al llarg de tot el curs.

Arxivat a:

Destacats