L'Escalante obri la matrícula de la seua escola per al curs 2023-2024

El teatre de la Diputació de València torna a oferir cursos per a tots els col·lectius i la formació dirigida a professionals de les arts escèniques

Guardar

Alumnat de l'Escola de Teatre Escalante
Alumnat de l'Escola de Teatre Escalante

L'Escola de Teatre Escalante ja està llesta per a acollir el nou alumnat i continuar acostant les arts escèniques a tots els col·lectius i professionals, també des de la formació. El centre d'ensenyament del teatre de la Diputació de València obri la matrícula per al curs 2023-2024 el pròxim 15 de juny.

La diputada de Teatres de la institució provincial, Glòria Tello, ha explicat que "el projecte formatiu continua sent un dels elements fonamentals del projecte Escalante, als que se sumen els tallers i seminaris de l'Escola Permanent per a Professionals de les Arts Escèniques i Teatre inclusiu".

"El projecte formatiu de l'Escalante s'ha convertit en un espai de perfeccionament per a professionals amb una oferta formativa també per a persones que vulguen introduir-se en el món de les arts escèniques", ha assenyalat la directora i coordinadora artística de l'Escalante, Marylène Albentosa.

Grups

L'Escola de Teatre Escalante, situada en el Centre Municipal de Joventut d'Algirós de València gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València, té com a objectiu acostar les arts escèniques a tots els col·lectius, tant amb cursos d'iniciació com amb tallers i seminaris dirigits a professionals de la dansa, el circ, l'il·lusionisme o el teatre.

Iniciarà els més menuts en la interpretació amb el grup A1, dirigit a xiquetes i xiquets nascuts entre 2016 i 2018, amb classes els dimecres de 17.30 a 19.30 hores. Els nascuts entre 2013 i 2015 podran fer-ho també en el mateix horari amb el grup A2.

A continuació, el grup B1, per a xiquetes i xiquets nascuts en 2011 i 2012, tindrà classe els divendres de 18.00 a 20.00 hores, mentre que els que van nàixer en 2009 i 2010 passen al grup B2 amb classes els divendres de 17.30 a 20.00 hores. Finalment, joves nascuts entre 2006 i 2008 podran formar-se els dimarts de 17.30 a 20.30 hores amb el grup C.

L'escola comptarà també amb Teatre Inclusiu, el grup dirigit a persones majors de 16 anys que tenen algun tipus de discapacitat, i amb el grup de teatre per a dones, dirigit a víctimes de violència de gènere o en risc d'exclusió social de qualsevol classe. Tots dos ja han cobert totes les seues places amb alumnat que continua en el pròxim curs o que es trobava en reserva.

Els grups A1, A2, B1 i B2 tenen un preu de 25 euros per curs, mentre que el C té un preu de 30 euros. Per a tots ells, les classes començaran a l'octubre.

A estos se sumen els tallers i seminaris de l'Escola Permanent per a Professionals de les Arts Escèniques, que enguany han sigut a càrrec de María José Peris, Alejandra García, Tomás Ibáñez, La Coja Dansa, Ion Iraizoz, Lucas Escobedo, Nacho Diago, Roberto Álamo, Olga Pericet, Marta Pazos, Fernanda Orazi i Xavier Albertí. En els pròxims mesos es donarà a conéixer les pròximes formacions de l'Escola Permanent.

La matriculació dels cursos pot realitzar-se via telemàtica enviant un correu a [email protected] o a través del telèfon 601 738 316, amb horari d'atenció de dilluns a divendres de 09.00 a 13.30 hores.

Arxivat a:

Destacats