L'Escalante obri la convocatòria per a realitzar la imatge gràfica de la temporada 23-24

Les persones i estudis interessats podran presentar la seua candidatura fins al 18 de març de 2023

Guardar

Programa de mà de la Temporada 22-23 de l'Escalante (Vicente A. Jiménez)
Programa de mà de la Temporada 22-23 de l'Escalante (Vicente A. Jiménez)

L'Escalante Centre d’Arts Escèniques de la Diputació de València ha obert la convocatòria per a la realització de la imatge gràfica de la temporada 2023-2024, en la qual es podrà participar fins al dia 18 de març de 2023.

La diputada de Teatres, Glòria Tello, ha destacat que “un any més, des de l'Escalante fem esta crida a projecte oberta perquè qualsevol estudi de disseny, publicitat i il·lustració, creadors i creadores, ens mostren el seu talent a través d'una cosa tan important com és la identitat gràfica de la pròxima temporada”.

“Poden participar professionals, empreses o unions d'empreses del sector del disseny, la il·lustració i la publicitat fins al pròxim 18 de març”, ha explicat la directora i coordinadora artística de l'Escalante, Marylène Albentosa.

La realització del disseny de la imatge de la temporada 2023-2024 implica també les adaptacions per a la web i xarxes socials de l'Escalante Centre d’Arts Escèniques, la maquetació dels programes de mà, díptics, lones, publicitat, imatges de taquilla i vitrines del Teatre Principal, així com reproduccions per a productes de marxandatge, entre altres suports físics i digitals.

El pressupost assignat és de 13.000 euros més IVA i les persones o estudis que desitgen presentar-se hauran d'incloure en la seua candidatura portafolios representatius dels seus treballs que, en la mesura que siga possible, incidisquen en el vincle de l'Escalante amb les arts escèniques per a la infància i la joventut, així com el currículum per a la seua valoració. Les bases de la convocatòria poden consultar-se en aquest enllaç.

El jurat estarà format per especialistes en el disseny, la publicitat i la il·lustració, entre ells, representants de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), la Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i la Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (ComunitAD).

El disseny guanyador prendrà el relleu així a la imatge creada per Dos Punts Estudi per a esta temporada, del qual el jurat va valorar especialment la modernitat, frescor, originalitat, colorit i innovació de la proposta de les seues dissenyadores, Anna Brullas i Neus Seguí.

Destacats