En l'equador de Sona la Dipu

Encara resten dos semifinals, la del 19 i 30 d'agost, i 10 grups per escoltar

Guardar

lost-rivers-bastards
lost-rivers-bastards

Poc més de tres setmanes resten per a la tercera semifinal de Sona la Dipu. Este programa, engegat per la Diputació de València amb l'objectiu de fomentar la creativitat enllaçant-los amb els nous valors de la música en la província de València, ja porta realitzades dues de les 4 semifinals. En les primeres cites van aconseguir el triomf Dûrga  i  Frida, grups que ja tenen la seua plaça per a la gran final del pròxim 2 de setembre a Sueca.

El pròxim 19 d'agost Xàtiva serà l'escenari on es dispute la tercera semifinal. En ella es veuran les cares  Lost  River  Bastards, The Vibrowaves i L'Emperador, els qui es deixaran la pell per a aconseguir una plaça en la final. Una nit plena de pop, indie i rock on els que fins a Xàtiva es desplacen també podran gaudir de l'actuació de la reconeguda banda nacional Love of Lesbian.

La quarta i última cita de la present edició que donarà pas a la gran final serà la cita de Bunyol el pròxim 30 d'agost en la qual Mireia Vilar, Odd Cherry Peu i Indian Hawk lluitaran per aconseguir el triomf. Al costat d'ells estaran  Second, Miss Caffeina i Varry Brava.

Entre els grups que han anat passant pels escenaris de les primeres semifinals es troben Six to Fix, Pronoise, Sidonie, Rayden, L'Habitació Roja,  Gatomidi,  Bearoid Dj Set,  Mediterranean Roots,  Chlorophile,  Sidonie i L'Adhesiu. Tots ells han deixat molt bon sabor de boca en les seues actuacions.

Arxivat a:

Destacats