Els valencians podran disfrutar dels descomptes i servicis de la Tourist Card

Les entitats participants en el panel de seguiment econòmic i social de la ciutat han posat en valor l'aposta de l'Ajuntament per la promoció i la dinamització de l'activitat econòmica

Guardar

La Basílica de la Verge i la Catedral de València, des d'on ix la processó de Sant Vicent Màrtir
La Basílica de la Verge i la Catedral de València, des d'on ix la processó de Sant Vicent Màrtir

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha anunciat hui que "les persones que viuen i resideixen a la ciutat de València podran disfrutar, per primera vegada, dels descomptes i servicis de la Tourist Card". Una mesura que, tal com ha comentat, "ha comptat amb el suport de totes les entitats i que permetrà que els valencians i valencianes disfruten i redescobrisquen el turisme local, un dels sectors més afectats per la crisi de la COVID-19".

La vicealcaldessa ha destacat "el treball que s'està realitzant des de l'Ajuntament de València, junt amb els sectors econòmics i socials, per posar en marxa mesures d'estímul i reactivació de l'economia local". "És fonamental fer un diagnòstic en major profunditat sobre les conseqüències derivades de la crisi de la COVID-19", ha destacat Gómez després de la segona reunió del panell de seguiment econòmic i social de la ciutat de València.

En eixe sentit, la regidora ha assenyalat que "des de l'Ajuntament de València, a través d'este panell de seguiment, es continuarà treballant amb els diferents sectors per dur a terme polítiques que estimulen i reactiven l'economia local". "És necessari redefinir i adaptar-nos a les noves realitats, analitzant la ciutat que hui en dia tenim", ha afegit.

Per això, ha explicat que "com a primera fase per a l'impuls econòmic de la nostra ciutat, des de l'Ajuntament de València es va posar en marxa l'oficina Re-Activa, amb l'objectiu de donar suport a les persones autònomes, microempreses i xicotetes empreses, i així minimitzar l'impacte de la crisi econòmica provocada per la COVID-19". "Ara, del que es tracta és de potenciar l'estimulació d'eixe consum local que començarà a generar-se i això és el que estem sol·licitant a tot el sector econòmic".

D’altra banda, la responsable de l'àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha destacat la importància de "treballar junt amb els diferents sectors de València, en aquest panell de seguiment, en propostes i mesures de reactivació econòmica de la nostra ciutat". "Treballant de la mà dels principals agents econòmics i socials de la nostra ciutat en polítiques de reactivació encararem aquesta nova normalitat".

En aquesta segona reunió del panell de seguiment econòmic i social de la ciutat de València han participat entitats com CEV, UGT-PV, CCOO PV, USO, LABORA, Fundació València Activa, Fundació Visit València, l'Associació de Comerciants del Centre Històric, ATA, la Federació d'Hostaleria, StartUp València, HOSBEC, l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatge i Fira València, les quals han posat en valor l'aposta de l'Ajuntament de València per la promoció i la dinamització de l'activitat econòmica de la ciutat a través de la posada en marxa de línies d'ajudes com la subvenció Re-Activa, destinades a persones autònomes, pimes i microempreses, així com ajudes al comerç, o el reforç de servicis d'atenció social.

Destacats