Els guanyadors de Sona la Dipu es van de gira nacional amb Miss Caffeina, Carlos Sadness i La Bien Querida

Guardar

ligula 9_2
ligula 9_2

Els guanyadors de la novena edició del Sona la Dipu, Meridian Response i Lígula, realitzaran durant els pròxims mesos de novembre, desembre i gener, la primera gira de concerts per les sales més importants d'Espanya, al costat dels artistes Miss Caffeina, Carlos Sadness i La Ben Volguda.

La diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García, ha assenyalat que “un dels canvis més destacats en aquesta nova etapa del Sona la Dipu és la ferma aposta per una major difusió i promoció de les bandes valencianes, i una mostra d'açò és la gira nacional que els guanyadors d'aquesta edició van a realitzar junt a artistes de reconegut prestigi”. Radio 3 serà el mitjà oficial de la gira, a través del qual es promocionaran els diferents concerts i es difondrà la música de les bandes guanyadores.

Meridian Response ho componen Marta Domingo i Luis Martín, amb referents com Beach House o José González. Els seus temes tenen un estil dream pop i en les seues actuacions en directe aconsegueixen els set integrants. Al novembre i desembre actuaran al costat de Miss Caffeina i La Bien Querida a Madrid, Barcelona, Zaragoza, Castelló, Màlaga i Murcia.

Lígula acompanyarà a Carlos Sadness i Miss Caffeina a Alcalá d'Henares, Valladolid, Salamanca, Granada, Almeria i Madrid, on interpretaran els seus temes de creació íntima d'estil folk – rock i americana. Els guanyadors inicien així el seu gira de concerts que continuarà amb la seua presència en múltiples festivals i concerts, tant en la província de València com en la resta d'Espanya.

Durant enguany, els grups del Sona la Dipu han participat per primera vegada en múltiples festivals de referència, com el Viña Rock, el Primavera Sound, l'Arenal Sound, el Festival de les Arts, el Festival Cabo de Plata, el Low Festival, el festival Get Mad, el Fuzzville o el Canet Rock, en els quals han compartit cartell amb artistes de reconegut prestigi. Agenda de concerts

La gira nacional dels guanyadors del Sona la Dipu arranca el próxim divendres 11 de novembre amb el concert de Meridian Response al costat de La Bien Querida en la Sala Joy Eslava de Madrid, a les 20:00.

El següent cap de setmana, Meridian Response i Miss Caffeina realitzaran concerts en tres ciutats diferents. El dijous 24 de novembre actuaran en la Sala Bikini de Barcelona, a les 20:00. L'endemà, el divendres 25 de novembre ho faran en la Sala López de Zaragoza, a les 21:00, i conclouran el cap de setmana amb un concert el dissabte 26 en la Sala Sants Club de Castelló, a les 20:30.

El mes de desembre comença amb els concerts de Lígula i Carlos Sadness, els qui es desplaçaran al centre de la península. El dijous 1 de desembre actuaran en la Sala Irish d'Alcalá d'Henares, a les 21:30. L'endemà, el divendres 2 de desembre es traslladaran fins a Valladolid per a donar un concert en la Sala Porta Caeli a les 21:30. I el dissabte 3 de desembre interpretaran els seus temes en la Sala Potemkin de Salamanca, a les 23:00. Lígula i Carlos Sadness continuaran la seua gira de concerts pel sud del país, i actuaran el divendres 9 de desembre en la sala Planta Baja de Granada, a les 21:00, i el dissabte 10 de desembre en la Sala Madchester d'Almeria. Meridian Response i Miss Caffeina conclouran el seu gira en el mes de desembre.

El divendres 16 de desembre actuaran a Màlaga, en la Sala París 15, a les 21:00, i el dissabte 17 de desembre oferiran el seu últim concert d'aquesta gira en la Sala REM de Múrcia, a les 22:30. La primera gira de concerts nacional dels guanyadors de la novena edició del Sona la Dipu finalitzarà a Madrid, en la Sala La Riviera, on Lígula i Miss Caffeina actuaran el dissabte 21 de gener a les 19:30.

Arxivat a:

Destacats