Els grups de Sona la Dipu fomenten la música en els barris en el MUV! Circuit de Música Urbana de València

La Diputació col·labora per primera vegada en el Muv fest que se celebra durant aquest cap de setmana en el Barri del Cabanyal – Canyamelar i en el qual actuaran les bandes valencianes The Saltitos, Meridian Response i Candela Roots

Guardar

1 The saltitos
1 The saltitos

El Circuit de Música Urbana de València (Muv fest) celebra de l'11 al 13 de novembre la seua segona edició en el Barri del Cabanyal – Canyamelar. En aquesta ocasió, i per primera vegada, la Diputació estarà present amb l'actuació de tres grups del Sona la Dipu 2016, The Saltitos, Meridian Response i Candela Roots, confirmant així el seu suport al festival.

Ahir la banda de rock and roll The Saltitos, finalista de la present edició de Sona la Dipu, actuarà en la sala Namaste, situada en el carrer Eugenia Viñes, 225.

Meridian Response, guanyador de Sona la Dipu 2016, interpretarà els seus temes d'estil dream pop hui a les 18:00 en el pub No hay nada mejor que 27 amigos, en el carrer Reina, 188.

Finalment, la banda de reggae en valencià Candela Roots, finalista també de la novena edició del concurs, oferirà un concert el diumenge 13 de novembre a les 21:00 en el carrer Escalante, 210, en la seu de la Societat Musical Poblats Marítims.

El Muv Circuit de Música Urbana de València és un festival que té com a objectiu potenciar la música en directe en la vida cultural de la ciutat i dels barris, promocionant l'escena musical i fomentant la seua diversitat i creativitat per a crear un model cultural més actiu i participatiu.

Des de l'Àrea de Joventut, Esports i Igualtat destaquen la importància d'estar presents en un festival que busca vertebrar la ciutat a través dels seus barris i que ho fa amb la música com a fil conductor per a crear vincles d'unió entre els veïns.

L'any passat es va realitzar la primera edició Muv Fest en Ruzafa, i en aquesta edició el festival es trasllada al Barri del Cabanyal – Canyamelar, en la seua intenció de ser un projecte itinerant que cada any arribe a diferents barris de la ciutat.

Durant aquest cap de setmana, més de 30 artistes representatius de diferents estils musicals i diferents disciplines artístiques actuaran en set espais escènics.

La proposta es complementarà amb un programa d'activitats paral·leles, desenvolupades en diferents espais col·laboradors, com són exposicions, taules debat o activitats infantils relacionades amb la música.

Arxivat a:

Destacats