Els Concerts de Vivers 2021 tornen a fer vibrar València

Des de hui i fins al 24 de juliol, multitud d’artistes nacionals i internacionals posaran el punt musical a la Gran Fira

Guardar

conciertos-viveros
conciertos-viveros
Els Jardins de Vivers tornen a tremolar al juliol. La cultura en directe serà la protagonista de la Gran Fira de València amb una de les cites que mai falla, els Concerts de Vivers, que hui estrenen el seu cartell de 2021 amb grans veus del panorama musical local, nacional i internacional per a tornar a sentir les emocions i motivació de sempre malgrat la pandèmia de la COVID-19.Com no podia ser d'una altra manera, la Gran Fira torna a inaugurar juliol en la capital valenciana amb un centenar d'activitats fins al dia 25 sota el lema "Hola!", símbol del retrobament en un segon estiu marcat per la pandèmia. Una situació que marcarà els protocols de les activitats, encara que "sense deixar passar l'oportunitat de tornar", tal com ha destacat el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana.

Cartell Concerts de Vivers 2021

I el mateix ocorrerà amb la programació dels Concerts de Vivers d'enguany, en el qual conviuen artistes de llarg recorregut amb emergents que trenquen motles i fronteres. Precisament en el primer cas es troba l'encarregat d'estrenar el cartell, Miguel Ríos al costat de The Black Betty Trio. Malgrat haver-se acomiadat del públic, l'artista torna als escenaris amb aquest grup i actuarà aquesta nit a les 22 hores.La compositora i cantant israeliana Noa prendrà el relleu demà divendres 2 de juliol per a interpretar cançons de tota la seua trajectòria, però també alguns dels seus últims èxits. Per al dissabte 3, María Arnal i Marcel Bagés connectaran amb el públic amb el seu segon treball, 'Clamor', en el qual reflexionen sobre la capacitat de transformació en situacions i llocs en crisis, juntament amb els valencians Laura Esparza i Carlos Esteban, amb el seu íntim estil que mescla la música electrònica amb la més tradicional. I Sofía Ellar, que en poc temps ha conquistat grans escenaris, tornarà a conquistar al públic aquest diumenge 4 de juliol amb 'Cancha i gasolina'.La singularitat del grup i de 'Ninguna ola' de La M.O.D.A. (La Maravillosa Orquestra del Alcohol) arrancarà la programació de la setmana que ve, el dimarts 6, i una de les millors veus del panorama nacional i internacional, Pastora Soler, se'n pujarà a l'escenari dimecres que ve 7, juntament amb Raoul Vázquez, que va tindre el seu salt a la fama en Operación Triunfo 2017.La banda tribut God Save The Queen posaran el punt més internacional als jardins de vivers amb el seu espectacle el 8 de juliol i, tan sols un dia més tard, Natalia Lacunza i Samantha, també conegudes pel seu pas per Operación Triunfo, actuaran dins del concert 'Recuperem persones, dignitat i justícia social', per a finançar el projecte Papallona. Els rockers Juancho, Gerbass i Ruli de Sidecars actuaran el dissabte 10, i l'uruguaià Jorge Drexler tornarà als escenaris amb el seu nou disc el diumenge 11.El dijous 15 de juliol serà el torn de Poetes del Rock amb Coque Malla i Sole Giménez, mentre que el 16 serà el de la banda valenciana La Habitación Roja i de la madrilenya Cora Yako. La música valenciana tornarà a brillar la nit del dissabte 17 amb La Fúmiga juntament amb Oques Grasses, que prometen grans directes.El 22 de juliol, la banda de Juan Perro i L'Eix Radical se'n pujaran a l'escenari fusionant diversos estils, mentre que el conegut duo format per Dioni i Ángeles, Camela, tornarà a celebrar el seu 25 aniversari en els Concerts de Vivers el 23 de juliol. La ironia d'El Kanka acomiadarà els Concerts de Vivers de 2021 el dissabte 24 de juliol.
 • 1 de juliol: Miguel Ríos & The Black Betty Trio
 • 2 de juliol: Noa
 • 3 de juliol: María Arnal i Marcel Bagés + Laura Esparza i Carlos Esteban
 • 4 de juliol: Sofia Ellar
 • 6 de juliol: la M.O.D.A.
 • 7 de juliol: Pastora Soler + Raoul Vázquez
 • 8 de juliol: God Save The Queen
 • 9 de juliol: Natalia Lacunza i Samantha
 • 10 de juliol: Sidecars
 • 11 de juliol: Jorge Drexler
 • 15 de juliol: Poetas del Rock: Coque Malla i Sole Giménez
 • 16 de juliol: La Habitación Roja + Cora Yako
 • 17 de juliol: Oques Grasses + La Fúmiga
 • 22 de juliol: Juan Perro + L'Eix Radical
 • 23 de juliol: Camela
 • 24 de juliol: El Kanka

Com anar als Concerts de Vivers

Per a anar als Jardins de Vivers, són diversos els mitjans de transport disponibles. Amb autobús, les línies més pròximes són la 11, 12, 6 i 70 de l'EMT; amb tren, la C1, C2 i C6, que poden combinar-se amb altres transports per a arribar; les línies de metrovalencia pròximes són la 3, 4 i 7; i a més, hi ha un pàrquing intern amb 70 places per a bicicletes.
Destacats