Els 6 millors equips de debat escolar d'Espanya contendran a València sobre un món sense fronteres

La cita tindrà lloc este dissabte 20 de maig en l'Ateneu Mercantil de València

Guardar

debate
debate

"És possible un món sense fronteres". Esta és la premissa que defensaran a favor o en contra els sis equips finalistes de la Lliga de Debat Escolar BBVA. Arribats des de Saragossa, Murcia, Palma de Mallorca, Alacant, Castelló i València, els finalistes disputaran un torneig final en l'Ateneu Mercantil de València, on es decidirà l'equip guanyador de la V Lliga de Debat Escolar BBVA.

Els equips finalistes són: col·legi Altell (Alacant), col·legi Fundació Flors (Vila-real), col·legi La nostra Senyora de la Consolació II (Palma de Mallorca), col·legi Miralmonte (Cartagena), col·legi Comtes d'Aragó (Saragossa) i Edelweiss School (Godella, València).

Eixe mateix dia, l'Ateneu també acollirà la final del Vº Concurs d'Oratòria i de l'IIº Public Speaking Contest. Dues proves que trauran a la llum les habilitats comunicatives tant en anglés com en castellà de tots els participants. Tots ells s'enfrontaran a tres reptes que provaran la seua por escènica en diferents contextos i situacions.

Estos projectes, destinats al foment del debat i les habilitats comunicatives, estan dirigits a alumnes de 4° d'ESO i organitzats per la Fundació Educativa Activa-t juntament amb l'Oficina Tècnica de Voluntariat de BBVA.

 

Fotodebat i Videodebat

Per a concloure la jornada, es coneixeran les obres premiades en la IIIa edició del Concurs de Fotodebate i Videodebate. Uns concursos que cerquen fomentar el pensament crític i artístic dels joves de secundària, batxillerat i FP. Estan organitzats per la Fundació Educativa Activa-t juntament amb la Fundació Mainell.
Destacats