El Teatre Olympia acomiada l'any amb espectacles musicals i d'humor

Guardar

Olympia
Olympia

Per a algunes persones acomiadar l'any pot significar un esdeveniment trist que deixa arrere molts bons records; per a unes altres és una oportunitat de començar de nou. Per això, el Teatre Olympia de València ha preparat una programació plena de música, humor, ball i teatre perquè els valencians i les valencianes puguen gaudir d'aquest últim mes de l'any. A més, el Olympia oferirà també funcions especials per a celebrar el Nadal des de les butaques roges del teatre.

El dissabte 7 de desembre, el còmic valencià Raúl Antón serà l'encarregat d'aportar el toc d'humor a la sala del Teatre Olympia. A través del seu espectacle 'Cuiositat valenciana', el monologuista oferirà una visió sobre la Comunitat Valenciana, els seus pobles, les seues tradicions i els seus costums d'una manera peculiar. Durant la funció, Antón tindrà molt present temes com els runners, la Ruta del Bakalao, Canal 9, el València CF, les falles i tots eixos components identificatius del territori valencià que estan o han estat presents en la societat.

elenco de el guardaespaldas Elenc de "El guardaespatles el musical"

Quasi 30 anys de l'estrena de la pel·lícula protagonitzada per Kevin Costner i Whitney Houston El guardaespaldas, Octavi Pujades es posa en la pell d'un ex agent del Servei Secret per a narrar una història d'amor al costat de Chanel Terrer i Khaoula Bouchkhi en el paper de la superestrella Rachel Marron. El Teatre Olympia de València acollirà del 13 de desembre al 12 de gener El guardaespaldas el musical basat en el guió de la pel·lícula, però amb la incorporació de més cançons de Whitney Houston. A més, el 31 de desembre els amants d'aquesta història podran gaudir-la mentre celebren la nit més màgica de l'any. Durant aquesta funció, l'elenc eixirà a l'escenari per a menjar el raïm juntament amb el públic quan la pantalla projecte les dotze campanadas.

De la mà de Trencadís, tota la família podrà gaudir de la popular aventura que Alicia viu al país de les meravelles amb Alicia en el musical de les meravelles del 23 de desembre al 6 de gener. amb text de Josep Mollà, música original de Paco Iváñez i direcció de Jose Tomàs Chàfer, l'escenari del Olympia es convertirà en un món ple d'il·lusions que presentarà personatges com el barreter boig, una reina despietada i un gat amb un gran somriure.

musical de Alicia

L'imaginari d'Alicia no serà l'únic que es puge a l'escenari del Teatre Olympia. El 16 de desembre, els espectadors podran gaudir des de les seues butaques del espectacle interactiu Emociona en el qual la història d'una actriu anomenada Julia, interpretada per Dora de Teresa, mostrarà les seues contradiccions interiors. Tot això a partir de la combinació de la música, el ball i humor i amb l'acompanyament al piano de Victor Lucas.

Per a tancar el 2019, la música Góspel envairà el Olympia de València amb el grup Alabama Gospel Choir el 30 de desembre. 20 artistes realitzaran un recorregut musical a través de cançons espirituals del segle XIX i de cançons de protesta i marxes per la llibertat amb ritmes del funk i del blues. No faltaran temes coneguts com "Oh Happy Day!" a partir dels quals el Teatre Olympia es prepará per a acomiadar l'any.

Dates de les funcions

Monòlegs

- Raúl Antón: dissabte 7 de desembre a les 23.15 h

Musical

- El Guardaespaldas el Musical (13 de desembre al 12 de gener)

Dimecres i dijous 20:00hDivendres i dissabtes 18:00h i 21:30hDiumenges 18:00h

- Alicia en el musical de las maravillas (23 de desembre al 6 de gener)

Dilluns 23 de desembre 17.00 h o 19.30 hDijous 26 de desembre 12.00 hDijous 2 de gener 12 h o 16.30 hDilluns 6 de gener 18.00 h

Música

- Emociona: 16 de desembre a les 19h

- Nadal a ritme de Gospel: 30 de desembre 20.00 h

Destacats