El Teatre El Musical ofereix la possibilitat de viure una obra de teatre des de l'escenari

Solament 60 espectadors privilegiats podran viure Sedientos de Wajdi Mouawad i representada pels alacantins de la Companyia Ferroviària des del propi escenari

Guardar

Teatre El Musical Sedientos
Teatre El Musical Sedientos

El Teatre El Musical juntament amb la Companyia Ferroviària ofereix la possibilitat que l'espectador de l'obra Sedientos, que es representarà el dissabte 4 de febrer a les 20.30h, puga viure l'escena quasi en primera persona des del mateix escenari en el qual es representarà l'acció. Solament 60 espectadors privilegiats tindran l'opció de poder accedir a aquesta nova experiència.

Sedientos és una de les tres obres de teatre que el dramaturg francocanadenc-libanès, Wajdi Mouawad, va escriure pensant en la joventut. És una obra en la qual l'escriptor, convida a tots els espectadors, sense importar la seua edat, a no abandonar els seus somnis, o a reprendre'ls si ja els van abandonar, i cercar en tot moment la bellesa de la vida, evitant que la lletjor i l'odi s´apropien de nosaltres mentre anem creixent. Sedientos és una història de passió i somnis que anima a cercar amb ràbia, rebel·lia i amor, el nostre lloc en el món.

“Hem treballat l'obra en diversos escenaris reduïts i açò ens ha portat a adonar-nos que l'espectador estant tan prop de l'acció la viu d'una forma molt més intensa que allunyat des d'una butaca. L'experiència és genial perquè en primera persona i interactuant amb els personatges poden absorbir molt millor l'essència i la emocionalitat de la representació”, explica Paco Maciá, director de Sedientos.

Respecte a la trama, a Boon, un antropòleg forense, se li demana investigar les restes d'un jove que va morir fa 22 anys, abraçat a una xica, tots dos d'identitat desconeguda i trobats en el fons d'un riu congelat. Durant la recerca Boon es trobarà no solament amb la identitat d'aquests joves, Murdoch i Norvege, sinó també amb els seus propis records i somnis de joventut, que feia ja molts anys creia morts i enterrats.

La funció es representarà el dissabte en el TEM a les 20.30h. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del teatre a un preu de 10 euros.

Arxivat a:

Destacats