El Principal de València acull el primer 'Concert per la vida', en homenatge a Guillem Agulló

El 'Concert per la vida' de València tindrà lloc el dijous 12 de maig a les 20.00 hores al Teatre Principal

Guardar

Cartell del Concert per la Vida en homenatge a Guillem Agulló
Cartell del Concert per la Vida en homenatge a Guillem Agulló

El Teatre Principal de València acollirà el pròxim 12 de maig a les 20.00 hores el primer 'Concert per la vida - Homenatge a Guillem Agulló', que forma part de la campanya 'La lluita continua', interrompuda per la pandèmia.

El concert ha estat dissenyat com un homenatge musical en directe amb artistes com Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Auxili, Smoking Souls, Miquel Gil, JazzWoman, Joina, El Diluvi, Ebri Knight, Maluks, Mafalda, el Cor de l'Eliana i La Maria, i alguna sorpresa més.

La campanya 'La lluita continua' estava centrada a captar fons per a poder finalitzar la producció de la pel·lícula 'La mort de Guillem', dirigida per Carlos Marqués-Marcet, i alhora celebrar dos concerts d'homenatge a València i a Barcelona, entre altres activitats comunicatives i de conscienciació. La data de l'homenatge a la ciutat de Barcelona queda pendent de concretar. Cultura de la Generalitat, mitjançant l'Institut Valencià de Cultura, ja va subvencionar la producció de la pel·lícula 'La mort de Guillem', i ara participa en la part musical de la campanya.

29 anys després del brutal assassinat de Guillem Agulló, la seua figura continua sent un símbol dels moviments de lluita i resistència antifeixista. La seua memòria ha esdevingut un motor en la defensa dels drets humans i l'antiracisme, que hui són més vigents i necessaris que mai. A més, els 'Concerts per la vida' també seran un homenatge a generacions d'activistes i lluitadors i lluitadores que han mantingut viva la memòria de Guillem Agulló, segons afirmen els promotors de la campanya 'La lluita continua'.

Les entrades de l'espectacle estan a la venda amb un cost d'entre 12 i 20 euros en el web ivc.gva.es, a partir del dijous 7 d'abril a les 12.00 hores. Les persones que van fer aportacions durant la campanya podran reservar la seua entrada a través dels canals que han facilitat els promotors de l'esdeveniment.

Destacats