El Palau de la Música licita les obres de reforma del seu sistema de climatització

Guardar

Palau de la Música
Palau de la Música

El Palau de la Música de València ha tret a licitació el contracte d'obres de reforma del seu sistema de climatització, amb un pressupost base d'1.412.454 €, incloent-hi l’IVA. Es tracta d'una acció de millora de l'edifici, que com ha explicat la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, "és absolutament necessària, i havíem d'abordar amb absoluta urgència".

Tal com ha explicat Tello, "el sistema d'aire condicionat està molt deteriorat i en algunes zones trencat, i estem fent autèntiques meravelles perquè la ciutadania no haja de patir les temperatures estacionals". A més, amb esta acció s’aconseguix la modernització de les instal·lacions existents, “tenint com a objectiu final aconseguir tant el grau òptim i desitjable de condicionament tèrmic de l’edifici, com una major eficiència energètica”, ha afegit la regidora.

Es tracta d'un procediment de licitació obert, l’oferta de la qual es presenta a la baixa i que finalitza el proper 5 de desembre, en relació amb treballs d'instal·lació de calefacció, ventilació i aire condicionat per a diferents zones de l'edifici. Entre els requisits demanats figuren, entre altres, la possessió de les certificacions d’ISO de Gestió de la Qualitat, Sistema de Gestió Ambiental i Sistema de Gestió de Seguretat i Salut Laboral.

Quan va ser inaugurat el Palau en 1987, l’edifici va ser dotat d’un sistema de climatització que està obsolet i molt deteriorat. Esta reforma sobre la central de producció del sistema de climatització, permetrà aconseguir el nivell de producció climàtica, necessari per a dotar l’edifici d’una situació de confort tèrmic adequat.

Destacats