El MuVIM inunda València d'art amb les exposicions de Morea i Cesare Pergola

Les exposicions es podran visitar en el Cub el MuVIM i a la Sala d'Exposicions Municipal de València

Guardar

muvim-exposiciones
muvim-exposiciones

El MuVIM continua sorprenent amb les seues exposicions. I aquesta vegada ho fa amb 'Moreatón' de José Morea i 'Topografies de l'Ànima' de Cesare Pergola. Dos projectes expositius que, en paraules de la diputada delegada de Teatres i Museus, Glòria Tello, és un exemple "del compromís per continuar oferint més i millor a la ciutadania, i mostrar tot el talent que tenim al nostre voltant". Una reflexió que també ha compartit el director del MuVIM, Rafa Company, que ha agraït "la confiança depositada", ja que s'alça com el museu que més visitants rep de la ciutat.

L'exposició 'Moreatón' de José Morea s'inaugurarà aquesta vesprada, a les 20.00 hores, en el Cub del MuVIM, i romandrà oberta al públic fins al 24 de novembre. En aquesta mostra, com ha explicat l'autor, "segueix en la línia d'expressar les meues vivències i emocions a través de l'art". De fet, la temàtica de la mort no podia faltar, però s'ocupa d'ella des d'una perspectiva "gens dramàtica, sinó, en alguns punts, de manera sarcàstica". Morera serà el cinqué artista que expose en el Cub, "un museu obert 24 hores al dia" i un espai de referència dins del MuVIM.

En canvi, la mostra 'Topografies de l'Ànima' de Cesare Pergola es podrà visitar, del 17 d'octubre al 26 de gener, a la Sala d'Exposicions Municipal de València. "A totes les sales expositives de la ciutat, hem volgut dotar-les d'un caràcter propi. Per aquest motiu, aquesta exposició encaixa a la perfecció en una sala que ha albergat mostres sobre personatges i fites destacades de la ciutat", ha apuntat la diputada Glòria Tello.

En aquesta mostra, que s'inaugura demà a les 20.00 hores, l'autor ha volgut investigar la perspectiva, intentant trobar la tridimensionalitat en la bidimensionalitat dels quadres. En definitiva, "crear una espècie d'escultura visual, i reivindicar la manualitat en una societat cada vegada més tecnològica", ha detallat Cesare Pergola.

Totes dues exposicions són fruit de l'estreta col·laboració entre la Diputació de València, el MuVIM i la resta d'agents culturals implicats en la difusió de la cultura a la ciutat.

Arxivat a:

Destacats