El Museu de Prehistòria finalitza el cicle dedicat als visigots amb 13.000 visites

Una conferència sobre arquitectura visigoda tancarà divendres 15 el cicle dedicat a aquesta època històrica

Guardar

Museu de Prehistòria visigodos
Museu de Prehistòria visigodos

La situació de pandèmia que durant uns mesos va impedir les visites, ha obligat a allargar el cicle inicialment previst de l'exposició "El temps dels visigots en territori de València". Amb tot, i segons notifica l'àrea de Cultura de la Diputació, la resposta del públic a l'exposició ha sigut molt positiva i s'han pogut comptabilitzar 13.000 visites en el seu conjunt, tant de lliures i com de grups organitzats. S'han organitzat, a més, tres conferències i un total de 80 tallers sobre escriptura, numismàtica, vestimenta i arquitectura de període visigot.

El Museu de Prehistòria, propietat de la Diputació, finalitzarà el cicle dedicat als visigots amb una nova conferència que tindrà lloc divendres 15 a les 12 h. a la Sala Alfons el Magnànim del Centre La Beneficència.

En la conferència es presentarà la darrera publicació dels especialistes i editors científics, Albert Ribera, Josep Maria Maciàs Solé i Miquel Roselló: "Recintos fortificados en época visigoda: historia, arquitectura y técnica constructiva", publicada per l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC).

Per al diputat de Cultura, Xavier Rius, "la mostra ha resultat una experiència molt gratificant per a donar a conéixer al públic un període històric encara bastant desconegut".

Destacats