El Museu de les Ciències oferta entrades al 50% per al col·lectiu de la música amb motiu de la nova exposició 'Play. Ciència i música'

Play. Ciència i música convida a 'tocar' la música a través de la ciència

Guardar

Play_musicos
Play_musicos

El Museu de les Ciències ofereix entrades al 50% de descompte per a les persones vinculades amb la música, una proposta dirigida a aquest col·lectiu amb motiu de la nova exposició interactiva 'Play, Ciència i música', inaugurada fa una setmana i que aborda les relacions entre les arts i les ciències i ensenya qüestions de física, biologia o matemàtiques a través de la música.

Poden gaudir d'aquesta promoció estudiants i personal docents de centres d'ensenyament i escoles de música, incloent les no reglades, professionals del món de la música i membres de bandes de música.

Per a poder accedir a aquest descompte, han d'acreditar la seua pertinença a aquest col·lectiu presentant el document pertinent (matrícula del centre al qual pertanyen, carnet o amb un escrit de la banda segellat confirmant que pertanyen a ella). És aplicable solo en taquilles sobre la tarifa general i reduïda. També poden reservar a través del telèfon 96 197 46 86

La mostra 'Play. Ciència i música' compta amb espais que permeten al públic participar en experiències multimèdia entorn dels processos creatius i cognitius de la música. També acull una àmplia col·lecció històrica d'instruments musicals de diferents èpoques i cultures.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d'una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, o una arpa virtual són algunes de les propostes d'aquesta exposició produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA), que compta a més amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia-Ministeri de Ciència i Innovació.

Destacats