El Museu de les Ciències obri aquest divendres i el dissabte fins a les 21 hores

Els tallers de 'La Ciència a escena', la nova exposició 'Play, Ciència i música' o els experiments del 'Teatre de la Ciència' destaquen entre les propostes d'oci que ofereix el Museu

Guardar

MuseudelesCiencies_20
MuseudelesCiencies_20

El Museu de les Ciències amplia el seu horari aquest divendres 2 d'abril i el dissabte 3 d'abril i romandrà obert des de les 10 a les 21 hores.

La resta de dies, l'horari serà de 10 hores a les 19 hores. Durant aquestes setmanes, el Museu de les Ciències és una opció pròxima amb diferents plans per als i les visitants de la Comunitat Valenciana.

En l'entrada al Museu s'ha instal·lat un photocall dedicat al món dels dinosaures tematitzat amb la pel·lícula ''Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D' que es projecta en l'Hemisfèric.

També al carrer Menor, de lliure accés, es pot visitar l'exposició 'Zeleros Hyperloop: viatjar a 1.000 km/h" amb una maqueta, un prototip del vehicle i un mural sobre la seua història.

Entre les propostes del Museu de les Ciències, destaca l'exposició ''Play. Ciència i música' que mostra al públic una àmplia col·lecció històrica d'instruments musicals, espais amb experiències interactives entorn dels processos creatius i cognitius de la música, i li convida a viure experiències multimèdia.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d'una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, o una arpa virtual són algunes les activitats que poden realitzar. Es pot fer visita guiada i un taller.

L'exposició 'Mart. La conquesta d'un somni', els contacontes en 'Érase una vez...", el xou 'Alt Voltatge' del Teatre de la Ciència, formen part també dels continguts del Museu de les Ciències. A més, cada dia es realitzen diverses sessions amb els millors experiments de 'La Ciència a Escena' reunits en els tallers "Química en acció" per a un públic a partir de 8 anys i de "La ciència invisible" recomanada a partir dels 10 anys.

Destacats