El Museu de les Ciències amplia a l'estiu les visites guiades en l'exposició 'Nikola Tesla. Ideas como relámpagos' i 'Els nostres dinosaures'

Guardar

visitas_guiadas_dinos-2
visitas_guiadas_dinos-2

Acompanyats per divulgadors científics, els visitants del Museu de les ciències poden conéixer d'una forma diferent les noves exposicions 'Els nostres dinosaures' i 'Nikola Tesla: Ideas como relámpagos': les dades més curioses, les respostes a les preguntes que van sorgint al llarg del recorregut i una atenció personalitzada destaquen en les visites guiades que organitza el Museu de les ciències.

'Els nostres dinosaures' presenta fòssils reals, rèpliques i maquetes, així com material audiovisual que ofereix una visió de com era el món fa milions d'anys i que els experts han reconstruït gràcies també al valuós patrimoni del nostre territori: des de jaciments d'icnites fins a les notables restes de iguanodòntides en la comarca dels Ports i altres espècies autòctones, com a restes de grans sauròpodes i uns altres dis-nos. Ous de dinosaures, fòssils d'aquestes increïbles criatures, i insectes atrapats en el temps i protegits per l'ambre, són alguns dels continguts que ofereix l'exposició.

La mostra 'Nikola Tesla. Idees com a llampecs', de la Fundació Telefònica, recupera la figura d'aquest científic visionari i fonamental en la història del progrés i desenvolupament de la civilització elèctrica en la qual vivim, a qui devem centenars de patents d'invents que van suposar el canvi al món actual. A través de la narració de l'animador científic, el grup recorre l'espai i el temps habitats per Tesla, mentre coneix curiositats i anècdotes de la seua vida, així com les seues aportacions al progrés: Tesla va concebre el corrent altern i va ser pioner en tecnologies visionàries per a la seua època com la robòtica.

Destacats