El Museu de les Ciències acull una exhibició de realitat virtual sobre la importància de la dieta sana i l'exercici per a prevenir la diabetis

De lliure accés, 'Mira'm i descobreix l'emocionant món del sucre i la diabetis' està organitzada per la Fundació Retinaplus+, en col·laboració amb la Fundació La Caixa

Guardar

exhibición realidad virtual dieta sana diabetes
exhibición realidad virtual dieta sana diabetes

Alumnes del col·legi Asunción de La nostra Senyora de Benaguasil han realitzat un viatge virtual per l'interior del cos humà en l'exhibició interactiva 'Mira'm i descobreix l'emocionant món del sucre i la diabetis', organitzada per la Fundació Retinaplus+, en col·laboració amb la Fundació La Caixa. La mostra, de lliure accés i que respon a l'esdeveniment '2017: Any de la Retina a Espanya', pretén ensenyar la importància de la dieta sana i l'exercici per a prevenir la diabetis, una de les causes principals de ceguesa.

Es tracta d'una projecció de vídeo 3D HTCvive, una tecnologia que permet visualitzar, des de dins de l'organisme, els processos metabòlics relacionats amb el consum d'aliments i les alteracions que desencadenen les complicacions en els pacients amb diabetis, entre elles la ceguesa. La posada en escena amb tecnologia 3D immersiva i els continguts avalats per metges especialistes fan d'este vídeo una experiència única des del punt de vista educatiu.

Fins divendres que ve, 24 de febrer, des de les 10:30 a les 13:00 hores en la Sala Polivalent del Museu, situada en la planta baixa, estarà en marxa l'exhibició. L'accés és gratuït i poden assistir col·legis (reserves i informació en el 96 197 46 86) i també públic interessat.

Destacats