El Museu de la Ciutat acull l’actuació d’Ona Nua, i l’Almoina, la del Coro Alameda & Crin corine

“Viu la música” és un cicle de 5 concerts gratuïts d’artistes valencians en recintes singulars que tindrà lloc del 22 de desembre al 4 de gener de 2017

Guardar

1221-ona-nua
1221-ona-nua

Els grups musicals Ona Nua i el Coro Alameda & Erin Corine inauguraran esta setmana el cicle “Viu la música”, una sèrie de concerts gratuïts que pretén donar a conéixer projectes musicals valencians en espais museístics de la ciutat. Concretament, Ona Nua actuarà dijous que ve, 22 de desembre (a les 19.30 hores), al Museu de la Ciutat (plaça de l’Arquebisbe), i el Coro Alameda & Erin Corine ho faran al Centre Arqueològic de l’Almoina (plaça de Dècim Juni Brut) el divendres 23 (a les 20 h).

Estos concerts, destinats a tots els públics, compten amb aforament limitat i han sigut organitzats per a fomentar pràctiques d’oci interdisciplinàries en recintes singulars, diversificar l’oferta cultural dels museus per a atraure nous públics i per a posar en valor l’escena musical valenciana.

Ona Nua és el nom amb què el productor i músic valencià Josep Pérez (Alzira, 1973) presenta el seu projecte musical en solitari “Un gat i l’home al seu costat” (Mésdemil, 2016). Després de més de 20 anys en el món de la música com a cantant, productor i arranjador, Josep Pérez se centra ara en composicions pròpies amb un estil pròxim al folk americà que aborda temàtiques i estats emocionals que van de la por a la nostàlgia, de la vida allunyada de les ciutats a les xarxes socials i el seu efecte en les relacions humanes.1221-erin-corine

D’altra banda, la cantant nord-americana resident a València Erin Corine i el Coro Alameda oferiran per la seua banda un concert que, amb el nom de “Decades of Gospel”, està inspirat en els primers sons dels espirituals cantats pels esclaus africans combinats amb melodies i tocs de jazz i R&B contemporanis. La seua actuació tindrà lloc a l’aire lliure al Centre Arqueològic de la Ciutat.

Més actuacions 

El cicle continuarà el dimarts 27 de desembre amb l’actuació de Musicants i Inèrcia a les Drassanes, seguit per Mireia Vilar (Palau de Cervelló, 29 de desembre) i de Naima el 4 de gener (Museu d’Història de València). “Viu la música” està organitzat per l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, col·lectiu que representa les principals promotores de música en directe de la ciutat, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de València. 

Programació

DIJOUS, 22 DE DESEMBRE. 19.30 h

ONA NUA presenta “Un gat i un home al seu costat”

Museu de la Ciutat - Plaça de l’Arquebisbe, 3

DIVENDRES, 23 DE DESEMBRE. 20 h

CORO ALAMEDA & ERIN CORINE presenten “Decades of Gospel. Edició Nadal”

Centre Arqueològic de l’Almoina - Plaça de Dècim Juni Brut

DIMARTS, 27 DE DESEMBRE. 20 h

MUSICANTS (presenten “Adsabara”) + INÈRCIA (presenten “Sendes salvatges”),

DRASSANES DEL GRAU - Plaça de Joan Antoni Benlliure

DIJOUS, 29 DE DESEMBRE. 19.30 h

MIREIA VILAR presenta “Madre salvaje”

Palau de Cervelló - Plaça de Tetuan, 3

DIMECRES, 4 DE GENER. 19.30 h

NAIMA presenta “Bye”

Museu d’Història de València - Carrer de València, 42

Arxivat a:

Destacats