El Kanka portarà les cançons de "De Pana Y Rubí" a l'escenari del Latidos Festival

Guardar

kanka
kanka

L'esdeveniment solidari que tindrà lloc el divendres 27 de gener en La Fábrica de Hielo (Valencia), pretén recaptar fons per a recolzar la lluita contra el càncer infantil. Al costat del Kanka, també estaran Luis Fercán, Willy Naves i Ukelele Clan Band.

Amb el circuit de sales nacional dominat i 70 concerts en un any; Llatinoamèrica conquistada amb la seua música; unes xarxes socials en constant activitat que no paren de sumar fans; duets signats amb Rozalén, Izal, The Mexicats, Dry Martina o El niño de la Hipoteca; i el cartell d'entrades esgotades penjat en més de la meitat de les dates del seu tour presentació de "De Pana y Rubí" (Maldito Records, 2015), El Kanka s'enfronta el 2017 amb una agenda plagada de directes i festivals i amb dates tan assenyalades com la del Latidos Festival a València.

El Kanka, o "cantautor del bon rotllo", com també se li coneix, liderarà la jornada #FOLKDAY que el festival valencià ha organitzat per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil. Tots els beneficis de l'esdeveniment aniran destinats a la fundació Alba Pérez i les entrades es poden adquirir en Wegow al preu de 15€.

Al costat del Kanka, es podrà gaudir en el Latidos Festival d'altres artistes rellevants com el jove cantautor compostel·là Luis Fercán, l'artista asturià Willy Naves i Ukulele Clan Band, banda que fusiona estils i ritmes i combina temes propis amb versions de clàssics del folk. Un esdeveniment imprescindible per a gaudir de la música en directe i recolzar una bona causa.

Destacats