El Festival dels Arts acomiada la seua edició "més especial i increïble" amb més de 40.000 assistents

Guardar

Festival de Les Arts 2021
Festival de Les Arts 2021

El Festival dels Arts ha celebrat durant aquesta fi setmana en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València la seua sisena edició, la "més especial i increïble" fins al moment, que ha congregat durant aquest divendres i dissabte a més de 40.000 persones que han tornat a emocionar-se i retrobar-se amb la música.

L'edició ha estat "carregada d'emocions, retrobaments, màgia, amics, balls i molta música", ha destacat l'organització del festival en un comunicat. Els més de 40.000 assistents han pogut gaudir de grans artistes com a Vetusta Morla, Rigoberta Bandini, Siloé, l'Habitació Roja, ELYELLA, Fangoria, Visca Suècia, La M.O.D.A, Varry Brava i la Xica Sobresalt, entre altres.

També hi havia espai per als més xicotets en la 'Zona Kids' on van poder gaudir "al màxim" a la seua manera en un festival en què els dos escenaris han sigut "els màxims protagonistes".

El festival va tornar aquest dissabte a il·luminar la Ciutat de les Arts i les Ciències de València amb focs artificials durant els concerts de Fangoria i un "tancament increïble" amb Viva Suècia. "Gràcies, ens veiem en Els Arts 2022!", ha expressat l'organització del festival.

Els assistents als Arts han hagut de presentar un test d'antígens negatiu, PCR o certificat de vacunació per a accedir al recinte i poder moure's lliurement. Els més ressagats van tindre l'oportunitat d'immunitzar-se en el dispositiu mòbil de vacunació disposat des del dijous per la Conselleria de Sanitat en l'horari de les acreditacions.

Arxivat a:

Destacats