El crooner valencià Javier Botella interpreta en el Palau boleros, ritmes llatins i tangos a ritme de jazz

Guardar

Javier- Botella-
Javier- Botella-

Javier Botella és un "crooner" valencià que porta més d'un lustre d'intensa activitat artística per tot el país i, que demà dimecres es presenta al Palau de la Música i dins del cicle "Jazz a Poqueta Nit", per repassar els temes del seu disc "All the Way". I és que Javier Botella pujarà a l'escenari de la Sala Rodrigo amb el seu quartet, per transportar els espectadors a la seua infància i joventut, a les cançons i compositors que li van acompanyar, en la seua versió més sincera. Este últim treball es configura com a un disc allunyat del swing més tradicional, però que utilitza el llenguatge de jazz i la improvisació com a vehicle amb sons com ara boleros, ritmes llatins i tangos.

D'aquesta manera, el públic assistent podrà escoltar temes tan populars i molt interpretats a ritme de jazz com "No sé tu", "Qué sabe Nadie", "Procuro olvidarte", "Somos", " La nave del Olvido" o "Contigo en la Distancia" d'autors com Armando Manzanero, Manuel Alejandro, Mario Clavel, Dino Ramos o Cesar Portillo, entre altres.

La pròxima cita de Jazz a Poqueta Nit estarà protagonitzada pel nou grup de jazz contemporani Niu Jazz, el pròxim 30 de maig, que tanca el cicle i que suposa la seua presentació en primícia al públic valencià.

Arxivat a:

Destacats