El Cor Universitari de Gant, protagonista del Saló de Cristall

Guardar

0713 concert GUK Saló de Cristall
0713 concert GUK Saló de Cristall

Com cada dijous, la música arriba al Saló de Cristall de l'Ajuntament i, en esta ocasió, amb un concert oferit pel Cor Universitari de Gant (Bèlgica), GUK. El cor interpretarà una selecció de cançons populars, principalment irlandeses, reunides per al projecte internacional 1000 Voices for Peace en memòria de la I Guerra Mundial.

En el repertori del concert figuraran peces com Dreams of Thee, The Oak and the Ash, Nine Hundred Milers i The Star of the County Down, entre altres.

L'agrupació, que es troba a València realitzant un viatge educatiu, està formada per estudiants universitaris belgues que es van posar en contacte amb l'Ajuntament per a estudiar la possibilitat de realitzar una actuació coral en alguna instal·lació municipal.

El Cor Universitari de Gant va ser fundat a principis del curs 2000-2001 per part d'alguns estudiants que van iniciar un viatge a través del món de la música coral. L'agrupació es compon d'uns 70 alumnes i estudiants de doctorat de diferents carreres universitàries.

L'actuació forma part del cicle de concerts gratuïts i oberts a la ciutadania que s’organitzen regularment tots els dijous, excepte l'últim del mes (en el qual es fa la reunió del Ple de la corporació), en el marc de la política municipal de portes obertes.

Arxivat a:

Destacats