El Circuit Cultural Valencià inicia la temporada de projeccions de cinema valencià

Guardar

17-11-02_circuit_cultural
17-11-02_circuit_cultural

El Circuit Cultural Valencià, que depèn de l'Institut Valencià de Cultura, ha iniciat la temporada de projeccions de pel·lícules valencianes en set localitats valencianes. L'oferta de cinema valencià, conformada per unes quaranta produccions entre llargmetratges i curtmetratges, podrà veure's en els pròxims mesos a Alboraia, Benetússer, Sueca, Bunyol, la Vila Joiosa, Petrer i el Puig de Santa Maria.

El director general de l'Institut València de Cultura, Abel Guarinos, va recordar que "l'IVC i el Festival Mostra Viva del Mediterrani van organitzar fa unes setmanes un 'pitching' de cinema valencià per als programadors del Circuit Cultural Valencià amb l'objectiu de donar a conéixer la nostra oferta cinematogràfica per al 2017-2018.

D'acord amb els objectius de territorialització del Pla estratègic cultural valencià Fes Cultura, estem promocionant i ampliant l'oferta cinematogràfica de cinema valencià i en valencià, així com el circuit d'exhibició a les comarques, perquè més poblacions puguen gaudir de les actuals creacions audiovisuals valencianes".

Entre els llargmetratges destaquen 'El amor no es lo que era' de Gabi Ochoa; 'La noche que mi madre mató a mi padre', d'Inés Paris; 'Ovidi: el making of de la pel·lícula que mai no es va fer', de Vicente Tamarit; 'Mil coses que faria per tu', de Dídac Cervera; 'Brava', de Roser Aguilar', y 'La Familia. Dementia', de Giovanna Ribes.

La selecció de curtmetratges està formada per pel·lícules de les tres última edicions del catàleg Curts de promoció de curt valencià, entre les quals figuren: 'Bienvenido a casa', de Miguel León Marcos; 'The Neverending Wall', de Silvia Carpizo de Diego; 'Aburrimiento', de Gabi Ochoa; 'Apolo 81', d'Óscar Bernácer; 'Bottle Battle', de María Pulido; 'Dent de lleó', de Jorge Bellver; 'Lucrecia', d'Eva Marín; 'The Right Way', d'Emilio Yebra; 'Tras los números', de Christian Feijóo; 'Clarke's Third Law', de Javier Valenzuela; 'Casitas', de Javier Marco; 'El criptozoólogo', de Vicente Mallols; 'Piva', de Jaume Quiles; 'La nit de l'oceà', de María Lorenzo; 'Honorio dos minutos de sol', de Paco Gisbert y Francisca Ramírez; 'Via tango', d'Adriana Navarro; 'El arte en guerra', d'Óscar Martín; 'El vendedor de humo', de Jaime Maestre y 'Lucas', d'Álex Montoya.

Arxivat a:

Destacats