El Centre del Carme estrena aquest divendres el seu primer programa de ràdio propi

Guardar

CCCC Radio
CCCC Radio

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) en la seua cerca de noves experiències al voltant del museu estrena aquest divendres CCCC Ràdio un projecte que comptarà amb un programa de ràdio propi de la mà dels components de 'Sense límits creatius'.

El director del CCCC, José Luis Pérez Pont ha manifestat que "amb aquesta iniciativa continuem explorant noves maneres d'acostar el llenguatge de l'art contemporani als públics i obrim un espai per a donar veu i posar en valor a les persones i corrents artístics que han marcat i que marquen la cultura creativa en el nostre territori".

El programa 'Sense límits creatius' és un 'live ràdio' amb emissió en directe des de Facebook i Youtube sobre art, disseny, publicitat, màrqueting, innovació, cultura, gastronomia, arquitectura i tecnologia, des de les sales del CCCC en format "afterwork".

El programa tindrà com a epicentre el CCCC i la seua programació, en diferents seccions temàtiques però també comptarà amb personalitats del món de la cultura; entrevistes als protagonistes de la creativitat valenciana i nacional amb espai per a les últimes notícies, música i actuacions en directe, les tendències i l'agenda que ve, jocs creatius en viu i sobretot, moltes experiències.

El programa està conduït pel comunicador valencià, Jorge Alcocer, el publicista Davide Buttazzoni i la marketóloga, Sheila Olivera.

En el seu primer programa, aquest divendres, comptarà amb dos convidats especials, el còmic i director d'escena espanyol, Antonio López-Guitián (Tonino) i la reconeguda artista multidisciplinària, Liz Dust.

Antonio López-Guitián, conegut com a Tonino, compagina la seua carrera d'actor amb la de periodista, guionista de ràdio i escriptor. Va iniciar la seua trajectòria en els mitjans en Radio3, continuant en Canal 9 Ràdio, Telemadrid i arribant en 1996 al programa de televisió 'Caiga quien caiga' (Telecinco), en el qual intervé fins a l'any 2002. Continua combinant actuacions de teatre amb l'escriptura i el periodisme d'humor, i en 2013 col·labora també en el programa de TVE 'Un país para comérselo'.

Liz Dust trenca fronteres de prejudicis amb cada acte que realitza. Bé podem trobar-la cada cap de setmana en els locals nocturns per excel·lència, realitzant performances en museus, teatres i visites guiades o recorrent la ciutat de València en el seu patinet. En la seua entrevista comentarà alguns dels seus últims treballs i parlarà dels seus performances, plantejades no sols com a entreteniment, sinó també com una manera de conéixer el col·lectiu LGTBI que ha estat molt poc respectat i entés.

Al costat d'ells el director del Consorci de Museus i del CCCC, José Luis Pérez Pont, recentment renovat en el càrrec, revelarà algunes de les claus del seu projecte per als pròxims cinc anys en la institució. A més s'asseuran també en els micròfons de CCCC Ràdio les directores d'Arquilecturas, Sonia Rayos i Silvana Andrés, responsables del programa d'Educació i Mediació del CCCC.

'Sense límits creatius' s'oferirà cada divendres des de la Sala Refectori del CCCC on es podrà assistir com a públic, amb entrada gratuïta i reserva prèvia.

Destacats