El catedràtic de Fisiologia José Viña imparteix la conferència 'Com viure per a envellir millor' en el cicle 'Una Comunitat amb ciència' de les Ciències

La conferència es realitzarà 'en línia' aquest pròxim dijous, 25 de febrer, prèvia inscripció en la web de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Guardar

Jose_Vina_25_febrero.jpg
Jose_Vina_25_febrero.jpg

El catedràtic de Fisiologia de la Universitat de València i col·laborador del Centre d'Investigació Príncep Felip (CIPF) José Viña participa aquest dijous, 25 de febrer, en el cicle de conferències 'Una Comunitat amb ciència' de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La xarrada es titula 'Com viure per a envellir millor' i serà presentada per Manuel García Verdugo, catedràtic de Biologia Cel·lular de la Universitat de València i membre del Comité d'Experts de la Ciutat de les Arts i les Ciències. A causa de la situació actual, la conferència es realitzarà de manera telemàtica prèvia inscripció en la web cac.es.

En l'actualitat, la major part de la població passa dels 70 anys i s'aspira al fet que els últims anys de vida siguen un exemple de qualitat d'aquesta. En aquest sentit, la conferència aborda com afrontar una vellesa sana en la qual les xacres i molèsties no poden impedir que aquesta etapa siga de felicitat, amb senzilles pràctiques com fer exercici, cuidar l'alimentació, controlar l'estrés i la medicina preventiva.

Destacats