El Barrio celebra els seus 20 anys en la música amb un gran concert en Vivers

Guardar

Concerts Vivers
Concerts Vivers

El cantautor de rock andalús El Barrio desembarca en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València per a celebrar els seus 20 anys en la música. L'artista ha iniciat la gira Tour20, amb la premissa del retorn al principi de la seua carrera professional. Hui, a partir de les 22.00 hores, pujarà als escenaris amb alguns dels primers temes de la seua carrera artística, entre ellsYo sueno flamenco”, “Orgullo barriero” i “He vuelto”.

En la seua gira l'artista gadità es retroba amb cançons que van ser grans èxits. De fet, ell mateix ha assenyalat que “este projecte tan especial no està vinculat a cap treball discogràfic, sinó al nostre lloc de trobada, els escenaris”. A més, ha afegit que dóna la benvinguda al seu 20 aniversari i espera que tothom puga gaudir d'este viatge al passat amb ell.

El Barrio es va criar professionalment entre tablaos de Còrdova i Madrid, acompanyant artistes com Antonio Canales, Sara Baras o Juana la del Revuelo. Després de la seua trajectòria com a acompanyant, va decidir fer el pas per a convertir-se en cantautor i en 1996 va publicar el seu primer disc.

Les persones que encara no tinguen entrades i vulguen assistir al concert podran adquirir-les al preu de 35 euros en la taquilla a partir de les 19.00 hores. L'obertura de portes serà a les 20.00 hores.

Destacats