Dinero es presenta en Fnac Sant Agustín

Guardar

banda Dinero disco Cero
banda Dinero disco Cero

Dinero és una banda irreverent que va nàixer en 2007 i que es defineix —amb dificultat— com un power trio de rock. Format per membres de Berriz (Euskadi), Madrid i Elx i amb influències del rock independent dels 90 i 2000, l'agrupació es descriu sense definir-se: totalment escèptica al rock enquadrat per classificacions.

"Poc importa que els bategem com hard metall, death, punk pop, o power trio, ací l'única cosa que importa és que el rock en el seu més genuí i literal sentit camine sense necessitat de tornar la vista arrere", afirmen en la seua pàgina de Facebook. Açò s'enllaça amb el seu esperit de riffs pesats i melodies que produeixen una connexió especial amb l'oïdor.

En directe, la banda demostra tot eixe poder rocker que tenen i la seua originalitat sobre els escenaris a l'hora de trobar sons propis i plantejar-se com una banda que no s'assembla a cap i que és molt difícil d'incloure en un conjunt o gènere.

El seu primer demo es va dir Calculadora i fins a aquest temps, després de viatges i gires, no han deixat de produir. Així, van debutar amb el seu primer àlbum en 2009 amb un disc anomenat com ells, Diners, amb l'elaboració de Tricorni Produccions.

El seu últim disc, Zero, es va estrenar la setmana passada en directe en Radi 3 en la Sala Sol de Madrid. Avui, dijous 9 de febrer, la multifacètica i innovadora banda portarà els seus instruments a la Fnac de Sant Agustí des de les 19.00 hrs. Un esdeveniment imperdible per als amants de la bona música.

Arxivat a:

Destacats